Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musiałam zwolnić 3 aż przyszła 4 i wreszcie mam spokój. Mowa o sprzątaczkach

Polecane posty

Gość gość

Tamte ciągle się pytały, chciały ze mną rozmawiać. Ja rzucałam szmatę i mówiła do roboty, na wstępie mówiłam że mogą się do mnie zwracać TYLKO Pani a nie inaczej. A one tu jakaś kawusia, tu jakieś inne obowiązki. Jedna po drugiej została zwalniana. Teraz mam milczącą, szybko sprzątającą, jak się ją coś pytam do tawsze słyszę "Pani" i wzrok wbity w podłogę. Wreszzcie spokój.

Gość gość
0/10 ani śmieszne ani mądre :o

Gość gość
Poprawilas swoje slabiutkie ego?:D

Gość gość
ludzie mocno zakompleksieni mają tendencje do takiego pisania

Gość gość
Hmmm mam dosc duza firme sprzatajaca ( biura kliniki prywatne klatki schodoe ale tez prywatne posiadlosci) i powiem ci ze masz fantazje:) takie zdazenia zeby ciskac szmata kazac patrzec pracownikowi w podloge nie maja prawa zaistniec. Podpisujesz umowe z firma jak sie nie dostosowujesz to zrywam te umowe wszelkie uwlaczajace zachowania klienta sa powodem do zerwania kontraktu ale to tak na przysxlosc dziecko zebys wiedziala jak sie kiedys moze dorobisx personalu sprzatajacego . No to pa! Fantazjuj dalej :)

Gimnazjalistka fantazjuje :D , ale niektóre sprzątaczki mają pomysły . Kolega chciał zatrudnić panią do sprzątania w jego biurze (w sumie około 150m) . Kobieta przyszła, obejrzała, a potem stwierdziła, że będzie sprzątać pod warunkiem, zakupienia przez niego właściwego sprzętu. Wykaz tego sprzętu do dzisiaj wisi u niego na ścianie :D :D :D . Opiewa na jakieś 40tys zł i zawiera m.in. maszynerię Karchera za prawie 20tys :D :D :D .

Gość gość
Heh to poleciala sobie . My mamy sprzet nikt nie kupuje niczego swoja droga co ona chciala podlogi ceklinowac???

Gość Jakie to żenujące
Jesteś psychiczna, nie można w inny sposób tego komentować.Posiadam firme od 16 lat i nie mam problemów z pracownikami. Potrzebny ci psychiatra i to na CIT!!!!😡