Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zachowanie 4 latka! okropne!

Polecane posty

Gość gość

Byłam dzisiaj na urodzinach mojej chrześnicy Majki. Skończyła 7 lat. Miała tort i świeczki, no wiadomo. I już miała zdmuchiwać, a jej młodszy brat ją odepchnął i to on zdmuchnął świeczki na jej torcie. Dziewczynka się popłakała, a rodzice nic. Tylko "nie płacz, przecież nic się nie stało". a do synka nic, ani "bardzo nieładnie, to nie był twój tort" ani "przeproś siostrę". Biedna później nawet nie chciała prezentów rozpakowywać.. Wiecie, pierwsze takie urodziny, koleżanki z klasy były, i jak ona się musiała poczuć, bardzo mi jej żal było.. I dlatego zabrałam ją na lody i do wesołego miasteczka, a jej brata nie, i powiedziałam mu, że to właśnie dlatego, że był niegrzeczny i się popisywał, nie przeprosił Majki. No to on w płacz i zaczął mnie kopać i bić. A później dostałam sms od siostry (matka majki to moja siostra) że Michałka też mogłam zabrać, teraz jest smutny.

Gość gość
To o której te urodziny były o 9 rano, że już jesteście po urodzinach i po wesołym miasteczku a jest dopiero 14 godz, urodziny robi się po południu

Gość gość
tak ciężko było jeszcze raz zapalić i zdmuchnąć świeczki? pamiętam jak byłam mała to kilka dzieciaków dmuchało w tort :D

Gość gość
Powinnaś z rodzicami porozmawiać, bo to oni są nienormalni a nie dzieciak który wykorzystuje sytuację. Wygląda na to że faworyzują gówniarza. Koniecznie porozmawiaj z siostrą i wypytaj ją dlaczego nie reaguje na zachowanie syna, że kategorycznie powinna mu zabraniac takiego zachowania i ukarać jak nie posłucha, że incydent z tortem był skandaliczny i to jej wina była że do tego doszło. Zagroź jej że jak dalej będzie się coś takiego powtarzać to zerwiesz kontakty bo nie możesz na coś takiego patrzeć.

Gość gość
dobrze zrobiłaś, a siostrze powiedz, że ma dwójkę dzieci a nie tylko najmłodsze.

Gość gość
Łał przed 14 a ty nie dość że zaliczyłas urodziny- to wesołe miasteczko lody a nawet d**e dałas rade im w necie obgadać. :)