Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ciazy jestem i wypilam dzis

Polecane posty

Gość gość

Puszkę 0,33 piwa 2% warka radler. Wiecej tego nie zrobie bo boje sie ze cos sie dziecku stanie:(

Gość gość
FAS murowany, wspolczuje, czeka cie sporo opieki nad maluchem

Gość gość
Skoro wiesz ze jestes w ciazy i wypilas to i drugi i trzeci i kolejny wypijesz ,daje sobie reke uciąć

Gość gość
jesteś alkoholiczką, że nie możesz się powstrzymać od picia nawet w ciąży?! Nieważne, ze to małoprocentowany alkohol, pragnienie mogłać ukoić wodą gazowaną, a nie piwskiem.

Gość gość
To juz sobie ja odetnij.ogolnie nie pije.tak goraco bylo ze z lodówki zimne wypilam.mam wyrzuty sumienia Teraz. W poprzedniej ciąży nie wypilam ani grama

Gość gość
Nie jestem alkoholiczka:)

Gość gość
Ale glupia jestes jeszcze nie zaraz bedzie upal a tobie bedzie chcialo sie pic ,jestes pusta jak bęben .

Gość gość
Ale po czym wywnioskowalas ze jestem pusta,bo nie rozumiem?

Gość gość
Co to za podejście? Najpierw pić a potem panikować co się narobiło. Nie mogłaś sobie kupić piwa bezalkoholowego?

Gość gość
Kefir ma do 0,6 .to tak jakbym wypila 3. Bezalkoholowe ma do 0,5.

Gość gość
No sory, jak ktoś ma do wyboru wodę albo piwo będąc w ciązy i wybiera piwo do gaszenia pragnienia, to musi mieć problemy z alkoholem.

Gość gość
Tego alkoholu to ja nawet nie poczulam

Gość gość
No to skoro nie poczułaś to po cholerę ten temat? idź i napij się więcej skoro to takie dobre. To musi być prowo.

Gość gość
no to skoro nie poczulam to z czego robisz problem, skoro dla Ciebie piwko to codzienny napój do gaszenia pragnienia i nie czujesz w nim w ogole alkoholu?! po co wiec ten temat, skoro wiesz, ze dobrze zrobilas?!

Nie panikuj, od tego nic ci nie będzie, ale nie pij więcej ,tym bardziej jeśli psychicznie ci to ciąży Bardziej ten twój stres dziecku zaszkodzi z tego wszystkiego, było ,minęło, na drugi raz już nie ruszaj alko i kropka

Gość gość
Dzięki.nie pomyslalam jak po nie siegalam:(

Gość gość
Warka Radler ma wersje bezalkoholową, smakuje identycznie jak ta alkoholowa 2% . Jestem w ciąży i czasem po nią sięgam, jak mam smaczka na piwo.

A jak ktoś jest w ciązy, boi się alko wypić a ma chec na piwko, to ja tez polecam albo BEZalk. ( coraz więcej można takie sptkac) albo kupic do picia kwas chlebowy w pierwszym lepszym sklepie, ma smak piwny, do tego baaardzo zdrowy i gasi pragnienie

Gość gość
w UK, Francji standardem jest jeden kieliszek wina tygodniowo w ciazy. moja kolezanka Angielka w 9 miesiacu wypila kiedys slabego drinka mojito, czyli rum ;) dziecko zdrowe, madre, grzeczne. zadna patologia - otaczam sie ludzmi wyksztalconymi, majacymi prestizowe zawody. W Polsce jak zwykle panika, stres, nagonka i popadanie w skrajnosci.

Gość gość
Nie wydaje mi się aby nagłasnianie sprawy picia alkoholu w ciązy było zbędne, To jest tak jak jazda po wypiciu alkoholu Jadę nie piję jestem w ciązy nie piję