Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ex wreszcie dostał za swoje

Polecane posty

Gość gość

Uchodził za szarmanckiego i wogóle ale to była tylko przykrywka, tak naprawde był i jest typowym ruchaczem. Z ex z którą ma dziecko mu nie wyszło,pewnie stwierdziła że pijaka i nieroba nie będzie utrzymywać. Następnie bajerował kolejną samotną mamusie,narobił nadzieji a na koniec jak się bardziej zaangażowała stwierdził że to nie to. Potem była Dorota która nie dała se w kasze dmuchać i jak tylko zobaczyła że ma problem z zakrapianymi imprezkami to kopła go w dupe. Kolejna byłam ja,też samotna mamusia. Chciał udawać mężczyzne a tak naprawde szukał mamuśki która da mu zaruchać,papu pod nos i kieszonkowe na papierosy. Kiedy się angażowałam uczuciowo on znowu się wycofał i dobrze, powoli spadywały mi klapki z oczu. Niedawno zobaczyłam że na fb dodaje sobie sweet focie z kolejną samotną mamuśką ale ta jeszcze szybciej go pogoniła i znalazła innego,biedny teraz daje opisy jaki to zagubiony i wogóle. A jak się bawił uczuciami innych to było ok? Nie wiem jak można dać się tak zmanipulować. On oczywiście mówi że nie jest alkocholikiem tylko pijakiem a to według niego nie to samo bo pijak nie wynosi rzeczy z domu żeby zarobić na picie :D Mam satysfakcję jak widze go teraz nie w humorku.

Gość gość
jak ci te klapki z oczu "spadywały", to już ci spadnęły?

Gość gość
nie martw się, znajdzie sobie nową, taki ru\chacz i tak mysli doopą

Gość gość
no dobra,chyba spadły się pisze ;) jestem ze śląska więc nie patrzcie na moją pisownie aż tak wnikliwie

Gość gość
Ha!

Gość gość
Najbardziej mnie rozwala to że on skutecznie potrafi zmanipulować i wmawia że jest taki nieszczęśliwy,biedny, nikt go nie kocha i ma takiego pecha w życiu bo każda go zostawiała :D Jak go ostatnia panna olała to teraz zagaduje z powrotem do mnie,a przez 3 miesiące milczał. Ja nie wykazuję za bardzo zainteresowania to teraz widze że w komentarzach na fb próbuje słodzić mojej poprzedniczce a przy mnie wyzywał ją od głupich szmat itp. Dziwny koleś