Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morikon

Zawsze chciałem mieć lękliwą subtelną i nieśmiałą kobietę

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego brzmisz (trochę) jak fetyszysta...Nieśmiałość może niekiedy dodać uroku ALE JESLI TY preferujesz wyłącznie niepewne siebie dziewczyny (i to glownie dlatego, ze statystycznie maja mniejsze "doświadczenia") tzn. ALBO NIE ROZUMIESZ PROSTEGO FAKTU, ZE POZIOM PEWNOSCI SIEBIE NIE ZAWSZE PRZEKLADA SIE NA OSOBOWOSC CZY SWIATOPOGLAD TUDZIEZ WYZNAWANE WARTOSCI danej osoby (zdarzają się cudowne, wartościowe ale jednocześnie towarzyskie kobiety i wstrętne, małostkowe Z PRETENSJAMI DO CALEGO SWIATA MYSZKIi) Albo TO Z KIM MASZ DO CZYNIENIA JEST LA CIEBIE KWESTIĄ drugorzędna - ważne aby była EFEMERYCZNA I NIEWINNA a reszta...

>>>misio1 jako ten men byłeś zmuszony siedzieć i czekać w aucie, bo nie śpieszno Ci było do niewoli.<<< Wiem, że tego nie pojmiesz :( , ale większość wrażliwych i subtelnych kobiet, staje się w życiu codziennym, bardzo stanowcza, wobec swojego mężczyzny :) . Myślisz, że kobieta, która czekała na mnie, w naszym mieszkaniu, nie była na początku delikatna i zwiewnie subtelna :) ? Codzienne życie składa się jednak, z bardzo prozaicznych czynności. Dlatego trzeba kogoś kochać, by ta codzienność nie wzięła góry, nad subtelnością i wrażliwością :) .

Gość morikon
Dlatego wciąż szukam. Bo dziewictwo się nie przekłada na nic. To że kobieta jest lękliwa też nie. Ale by była w pełni urocza musi być także lękliwą dziewicą. :P

Gość morikor
Tylko gdy nie wiadomo jak się obchodzić z kobietami. Mniej praktyki, więcej teorii! hahahahha

Gość gość
Zgadzam się z misio1 że masz skłonności pedofilskie.

Gość gość
to kazdy facet by mial juz nie przesadzajcie