Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ania dolny  śląsk

9 miesiąc to jakiś koszmar.

Polecane posty

Gość gość ania dolny  śląsk

Jestem w 9 miesiącu ciąży,dziś kończę 38 tydzień i dosłownie nie mam już siły.Pocę się jak szczur,puchnę strasznie,ledwie widać mi oczy,ciągle jestem zmęczona,noce są koszmarne budzę się co chwilę.A tak się cieszyłam,że będę rodzić latem jak cieplutko.Pierwsze dziecko rodziłam zimą i było mi dużo lepiej znosić ciążę.A wy dziewczyny jak się czujecie?Jest tu jakaś lipcowa mamuśka.

Gość gość
pociesz sie ze takie objawy masz przy koncowce. Ja jeszcze 3 mce a napuchnieta jestem jak balon

Gość gośćxyz
pewnie ze lepiej zima sie znosi ciaze tak sa upaly i brzuch wielki ja na szczescie tak ciaze zaplanowalam zeby wlsnie byla tak jesien zime i sie udalo urodzilam w marcu a teraz upaly a ja mam spokoj takze wspolczuje i radze planowac ciaze z przemysleniami ja wszystko przemyslalam i zaplanowalam i wszystko sie udalo takze wystarczy ruszyc glowka

Gość sherieee
Ból pleców najgorszy,koszmarnie boli :-(

Gość gość ania dolny śląsk
wystarczy ruszyć główką...? A może starałam się kilka miesięcy?Nie każda zachodzi w ciążę jak w zegarku.

Gość CzerwonaKokardka
Ja jestem w 34tygodniu i też tak się czuje. Bo plecy, biodra, dusznosci mnie lapia, podbrzusze czasem pobolewa..

Gość gość
ja rodze w grudniu, może się nie poce, może nie puchne, ale uwierzcie mi dziewczyny ze brak mi sil, slonce mnie bardzo oslabia, w nocy budze się mniej więcej co godz, w dzień tylko bym spala, meczy mnie ta duchota, nie ma czym oddychać, ogolnie slabo się czuje. A Tobie bardzo wspolczuje. Ale jeszcze tylko pare dni a może tyg i będziesz mama :)

Gość gość
idiotko od planowania, staralam sie o dziecko ponad rok

Gość gość
Wczoraj widziałam na ulicy taką ciężarówę. Szła kraczato trzymając się pod boki, strasznie ją chyba bolało krocze czy coś :O Obok niej lazł chyba spłodzieciel i żarł loda, ZERO przejęcia tym co się dzieje z jego kobietę :O K*****, z kim wy robicie te dzieciaki :O Żal mi było kobitki jak nie wiem, po jaką cholerę się wybrała na pieszo poza dom, to nie pojmuję i to jeszcze w taki piekielny upał. Wzbudzała tylko niezdrową sensację wśród przechodniów na ulicy i było jej ewidentnie strasznie.

ja jestem w 7 miesiącu i też się koszmarnie czuję; jestem tak zmęczona że mogłabym spać cały dzień. W sumie spać się nie da, bo ledwo oddycham w pozycji leżącej :) Z chodzeniem jeszcze większy problem. Czekam na wieczór!! A tu jeszcze jestem sama z dzieckiem, które mnie ciągnie do zabawy :/ Do Pani co tak sobie wszystko zaplanowała: ja nie planowałam, zachciało mi się kochać z mężem na pralce i siup - stało się tak jakoś głupio, że termin na wrzesień :)

Gość gość
ja jestem aktualnie w 40 tc, na szczęscie nie pocę się za bardzo i nie puchnę, poruszam się wolniej, ale daję radę. Jest jedna rzecz, która mnie już męczy to to oczekiwanie kiedy coś się ruszy. Codziennie wstaję i zastanawiam się czy to dziś czy jeszcze...

Gość gośćxyz
straszny kocur czy jak ci tam nie wiesz co to antykoncepcja i pani co mnie wyzywa od idiotek wspolczuje dziecku jak matka ma takie slownictwo a i to nie polega na tym zeby zrobic byle by bylo nie wazne jak i kiedy

Gość gośćxyz
ale coz niektore mysla tylko macica albo robio to zeby zatrzymac meza przy sobie bo i takie dziwne rzeczy slyszalam

Gość gość
goscxyz nie ma i nie moze miec dzieci dlatego taka podla jest

Gość gośćxyz
ty powyzej nie potrafisz czytac przeciez napisalam ze urodzilam w marcu przeliterowac ?

Gość gość
za Twoja wredote dziecko nie bedzie sie rozwijac. Ps mam znajome mtore niedawno urodzily - marzec maj i zadna nie ma czasu siedziec na kafe. pomarzyc fajna rzecz

Gość crista232
hej ja też rodziłam latem, w 8 miesiącu tak puchłam ze masakra. to było dziwne w nocy nie potrafiłam spać a w dzień odsypiałam.. Ale ogolnie dobrze wspominam ten czas ;) najpiękniejszy dla mnie ;) moja mała ma już 2 latka ;))Pozdrawiam i życze powodzonka ;))