Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_tęsknota

Facet też ma uczucia!!

Polecane posty

Gość gość_tęsknota
11:47 Chyba gdzieś pisałem, że nie wolno przesadzać. Trzeba tez umieć wyczuć moment i człowieka. Jakie ma podejście do tego co my mówimy i na ile możemy sobie pozwolić. Często człowiek ma swoje ograniczenia. Moim np. była frustracja i narastające negatywne emocje związane z bezradnością. Mało co do mnie docierało i tego strasznie żałuję. Choc miałem sporo racji w tym moim małym prywatnym dochodzeniu to i tak nie wpływało to na polepszenie moich relacji z tą konkretna kobietą. Czasami ważny jest czas i dystans by zrozumieć swoje błędy. Eh.. niekiedy zapominamy co jest ważne i brniemy w ślepy zaułek świadomi tego, że jest tam ściana. Relacje damsko męskie są bardzo zawiłe i nie da się tego ujednolicić. Każdy przypadek jest inny. Szkoda, że nie ma instrukcji obsługi? No nie? ;)

Gość gość
jakby faceci wybieraja myslac przy tym to moze byloby inaczej, poki co nie ma sie czego spodziewac. Porzadne, dobre kobiety zawsze beda same:(

Gość gość
Potoki słów. Jedynymi wiarygodnym ludźmi są osoby w szczęśliwych wieloletnich związkach. Reszta to onanizm słowny. Słowa, słowa, gówno wiecie jeśli życie macie takie słabe.

Gość gość
fajny z ciebie kociak autorze, jak wyglądasz :D ?

Gość gość
Jaka ściema! Panowie byli, są i będą dzieciakami, dla których najważniejsze są ich potrzeby fizjologiczne. Szukają kobiet dla seksu, gotowania, sprzątania ewentualnie lansu. Żenią się, bo nie chcą słyszeć gadania rodziny. Jak się zestarzeją, to aż pożerają wzorkiem młode dziewczyny. Młokosy z kolei chcą zaliczyć jak najwięcej dup, jak już jakąś mają "na stałe", to zdradzają lub flirtują, bo w końcu bycie z kimś ze dwa lata, to już za długo i im się najzwyczajniej w świecie nudzi. Młody- głupi, napalony. Starszy- napalony, ale może sobie jedynie popatrzeć. Zero szacunku na starość do swoich żon, które "zbrzydły i przytyły". Młodzi chcą zajebistych lasek rodem z okładki oczywiście do zaliczenia, jeśli kogoś mają, to taka ściema. Możecie mnie za to zjechać, ale duuużo widziałam i duuużo słyszałam.

Gość gość
ja cala zycie jestem sama bo urodzilam sie brzydka, ale jestem dobra, wrazliwa, uczuciowa osoba, nigdy bym nikogo nie skrzywdzila, ale i tak mnie nikt nie chce, zaden facet nigdy tego nie docenil, mojej uczynnosci, pomocy, empatii, zyczliwosci. faceci nie wybieraja za charakter wiec niech potem nie narzekaja, wola piekna zlodziejke, pijaczke, dzi/wke, wulgarna dresiare, klamliwa zolze i chamke niz brzydka dobra kobiete. mialam w szkole kolezanki glosne, palily, pily, klnely gorzej niz faceci, bily sie, zdradzaly, bawily sie facetami, zlosliwe, obludne, ale byly ladne i mialy mase facetow, oni lecieli na nie, faceci slinili sie na ich widok i nawet jak widzieli jakie podle sa i tak uganiali sie za nimi jak psy za su/kami. facetom jak widac nie przeszkadza charakter tylk potem zaczynaja obrazac wszystkie dobre kobiety ze sa zle, za to ze wybierali te zle:(

Gość gość
byly przeciez prowadzone badania naukowe glaby ... juz nie raz udowodniono, ze kobieta szuka milosci na cale zycie, a facet jak najwiecej kobiet chce miec i zdobyc jak najwieksze doswiadczenie bo to zwieksza jego poczucie pewnosci, meskosci, dumy i wiary w siebie ze jest samcem

Gość gość
Jak cipa, która uświadamia, że faceci mają uczucia. Tak, oddychają, jedzą, mają zmysły. Dobrze, że nam o tym powiedział. Wow

Gość gość
Lepiej byc ładna suka,charakter mozna podbudowac a niektórych cech wygladu nie da sie zmienic.Faceci patrza na wyglad faceci to zwierzęta dla nich głowna role odgrywa wyglad nawet jak mówia ze nie to sciemniaja.

Gość gość
dokładnie faceci patrzą jedynie na dupy, żeby zaliczyć ja jestem ładna ale jestem sama bo mam zasady i cenie sobie niezależność. Faceta gówno obchodzi co masz do powiedzenia, udaje że słucha a myśli o tym tylko jak zaliczyć, taka prawda zwykłe zwierzeta. Przepraszam, obraziłam zwierzeta. Cóż... zwierzeta nie gwałcą dzieci i martwych a meżczyźni tak więc jesteście milion razy gorsi od zwierzat.

Gość gość
gość dziś - masz 100-procentowa racje !!! taka maja nature, ze kobiety im sluza do zaspokajania sie i do uslugiwania im, wtedy czuja sie samcami jaka maja wladze nad kims. nie bez powodu faceci wola ulegle i otwarcie o tym mowia. co do malzenstwa sie jednak nie zgodze, gdyz wiele wiele mezczyzn poznalam, ktorzy sami przyznawali, ze szukaja zwiazku na stale, wykazywali chec zalozenia rodziny z kobieta taka stereotypowa czyli matka i kura domowa - nie wiem czy to kwestia wychowania i szukaja kobiet ktore przejma obowiazki ich mam czy czegos jeszcze, moze takiego poczucia bycia panem nad kobieta. faceci lubia ulegle kobiety a bycie posluszna zona z tym sie wiaze. wiele facetow mowi otwarcie ze szuka kobiety typowej kury domowej i innych kobiet nie uznaje , bo to nie kobieta itp brednie majace na celu manimulowanie kobietami, by staly sie poslusznymi i robily to co facet uwaza za swiete, poza tym faktem malzenstwo daje tez facetowi staly seks, stala kobieta do seksu. najbardziej do slubu sie garna faceci nieurodziwi, ciapy, niemajacy powodzenia i nie mogacy dymac co sie natrafi, wiec jesli uwiaza sobie jedna kobieta czuja sie ustabilizowani, meskosc im wzrasta ze sa panami. moze to smieszne co pisze, ale niestety tak to wyglada i taka jest prawda. c***anowie co latwo zdobywaja kobiety nie spiesza sie do slubu albo wcale im na nim nie zalezy, bo relacja z kobieta to dla faceta jedynie seks, jej cialo, nic wiecej, nie w tym zadnych uczuc, bo faceci nie maja uczuc.

Gość gość
I co z tego ze macie uczucia?Dla was istnieja tylko ładne,zakochujecie sie poprzez wyglad to nie dziwcie sie że trafiacie na złe kobiety bo macie klapki na oczach i dobrze wam tak.Autor to straszna mazgaja wesc sie w garsc nie da dupa to inna wszyscy jestescie tacy sami zeby miala fajna dupe i cycki nie bój sie takich nie brakuje.

Gość gość
faceci to nie ludzie to niewyrzyte bydlo, oni szukaja TYLKO SEKSU wiec nie moga miec uczuc i ich nie maja

Gość gość
Jak kiedys wyładnieje bede to samo z nimi robic,faceci to bydło i trzeba robic z nich zabawki do niczego innego sie nie nadajecie gnoje!

Gość gość
mi nigdy nie bedzie zal zadnego faceta, bo on nie ma odruchow ludzkich, wole pomoc cierpiacemu psu niz facetowi:O

Gość gość
"najbardziej do slubu sie garna faceci nieurodziwi, ciapy, niemajacy powodzenia i nie mogacy dymac co sie natrafi, wiec jesli uwiaza sobie jedna kobieta czuja sie ustabilizowani, meskosc im wzrasta ze sa panami. moze to smieszne co pisze, ale niestety tak to wyglada i taka jest prawda. c***anowie co latwo zdobywaja kobiety nie spiesza sie do slubu albo wcale im na nim nie zalezy, bo relacja z kobieta to dla faceta jedynie seks, jej cialo, nic wiecej," szczera prawda, przykre ale tak niestety to wygląda

Gość gość
Prawie w każdej religii sa szowinistyczne porady dla facetów. Juz sam fakt ze kobieta pochodzi z zebra Adama jako cos gorszego budziło od dziecka mój sprzeciw. To czysty szowinizm. Żyd modli się tak- boże dziękuje ci ze nie urodziłem sie gojem, kobieta lub psem. Historia spływa krwią i cierpieniem kobiet. Kobieta od zawsze świadczyla jedynie usługi seksualne i gastronomiczne. Porywane do burdelu nawet male dziewczynki, handel żywym towarem przynoszący miliardowe zyski. Czy nie mamy prawa do olbrzymich odszkodowań i do tego żeby każdy sukinsyn zawisnal na stryczku?

Gość gość
Jak bede chuda szkapą to bede sie bawic nimi obiecywac a potem pozbywac sie jak starego psa,faceci jestescie nikim!

Gość do autora watku
Do wszystkiego mozna sie przyczepic i naprawdę nie bedę teraz udowadniala ze mam wnetrze, nie jestem pusta i mozna zbudowac ze mna relacje. Wiem jaka bylam a okres doszukiwania sie winy w sobie za to ze odszedl juz minal.

Gość gość
no i gdzie poszedł autor,już nie zgrywa super świętoszka?

Gość gość
taaa uczucia, nie mają ich tylko zgrywają na poczatku, udają miłych żeby laska dała dupy i tyle. To egoistyczne, leniwe walikonie z nadmuchanym ego

Gość gość
Ale towarzystwo tu się spotkało. Margines społeczny nieudacznic i nieudaczników. Jakie mądrości. Tak jesteście odcięci od normalnego świata. Przepaść. Ale trafiłem na temat...Google potrafi zaskoczyć. W jednym momencie mogę wymienić 5 kochających się par. Szczęśliwych, pełni szacunku. A tu jakiś fagas krzyczy do chyba ograniczonych kobiet, że facet ma uczucia. Ludzie w jakich kręgach wy się obracacie. Przecież to oczywistości.

Gość gość
kobiety mają w życiu przejebane, urodzic sie kobietą jest w zasadzie tożsame z przegraniem życia, kobiety więcej odczuwają, widzą i mocniej cierpią do tego są z natury naiwne dopiero po wieeeelu nieudanych związkach dostrzegaja prawdziwa nature mezczyzn. Wolałabym sie urodzic facetem.

Gość gość
kochające sie małzeństwa to kolejna złuda. Porozumienie międzyu kobieta a mężczyzną jest w zasadzie nieosiągalne. Za dużo różnic, chyba że kobieta ma meski mózg a facet troche kobiecy- tylko wtedy może być udana para. Znałam takie "kochają sie" pary... najpierw wielka miłość po trzech latach rozwód

Gość gość
skoro tyle jest kochających par, to dlaczego w USA ponad połowa małżeńst kończy sie rozwodem? oszukujesz sam siebie cwaniaku. To mżonka dla dzieci-udane małżeństwo, rzecz dla człowieka nieosiągalna. Kobieta jest z facetem bo boi sie samotnosci, ze wzgledu na dzieci, ze wzgledu na uzaleznienie finansowe od faceta. Facet jest z kobieta ze wzgledu na seks, z przyzwyczajenia, bo potrzebuje sprzataczki. Mało kto jest ze sobą tak naprawdę ze względu na porozumienie, szacunek, prawdziwa przyjaźń i miłość.

Gość gość
Haha, dlatego że znałeś taką parę tak twierdzisz. Dobre. Świat pełen sprzątaczek i wygodnych facetów jaka wiocha.

Gość gość
te "kochajace sie pary" to wygladaja tak, ze kobieta jest ze swoim pierwszym facetem jest nauczona roli matki poli i praczki i kucharki , usluguje misiowi, swojemu panu bo tak zostala nauczona i uwaza ze tak musi byc i tak to dziala i na tym polega malzenstwo i na rodzeniu dzieci i dbaniu o "zapracowanego" mezusia i jest szczesliwa bo ma to wszystko co spoleczenstwo, kultura, narzuca czyli bycie matka, zona i pania domu i uwaza ze sie w tym spelnia a mezus tez jest szczesliwy bo du/pe ma do dumania, obsluge gastronomiczna i spelnione wszystkie potrzeby. tak wygladaj te "zakochane pary" - kobieta naiwna nienzanaja natury faceta i nieswiadoma swojej roli z tym "szczesliwym zwiazku" a facet spelniony bo ma zaspokojone wszystkie potrzeby

Gość gość
poznalam ostatnio faceta i pytam go jakie ma oczekiwania, wymagania, a on - noo musi byc jak kobieta., ja tzn co konretnie? , a on - musi dobrze gotowac. ja-a ty co dajesz w zamian? , on-finanse, ja- co tzn?, on- zamierzam znalec jakas dorywcza prace, Wybuchnelam smiechem. Potem sie prawie ze poklocilismy, ze nic nie ma ni nie daje w zamian, tylko obiecanki a wymaga. Jak pytalam go dlaczego ma mu gotowac to powiedzial, ze taka jest rola kobiety!! :O a jak spytalam czy sam umie, powiedzila ze nie. Na koncu wydusilam z niego,ze mieszka z mamusia:O Tacy wlasnie sa c***anowie:(

Gość gość
wiecie po co faceci chce zamieszkac z kobieta jak sa juz jakis czas w zwiazku?? zeby przekonac sie czy bedzie posluszna kura. To potwierdza wielu moich kolegow i mase facetow jakich poznalam. Ostanio pisalam na portalu z facetem, ktory powiedzila, ze zostawil kobiete, bo mieszkali razem a ona tylko leza i pachniala. Pytalam zeby to rozwinal to napisal, ze nic nigdy nie ugotowala, nie wykonywala obowiazkow domowych. Oboje pracowali. Napisal, ze na tym nie polega zwiazek, zeby kobieta nie gotowala, nie sprzatala facetowi:D

Gość gość
faceci to je/bane lenie, nic we wlasnym domu nie robia, niczego nie sa nauczeni od dziecinstwa, w pracy to chca osiagnac cos kretactwem i oszustwem. Potem nic dziwnego ze szukaja kobiety podobnej do swojej matki sluzki domowej, ktora za nich wszystko robila i laski do dmuchania w jednym. kobiety od dziecinstwa pomagaja matkom w domu przy praniu, sprzataniu, robieniu zakupow i gotowaniu, uczone sa obowiazkow, a faceci niczego, tylko z ojcami mecze ogladaja, jezdza na ryby i potem wyrastaja na leni roszczeniowych.