Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prawda o mezczyznach

Polecane posty

Gość gość
". My wybieramy laski bez zasad, ktore super wygladaja i sa jedrne w dotyku." typowy przedstawiciel swojego z*****ego podgatunku ludzkiego :( żałosne

Gość gość
tylko seks? To było by im obojętne z kim to robią. Przecież mogliby się tylko masturbować.

Gość co_roku_nowa_dziunia
Czterdziecho przestan wyjezdzac z pedofilia obrzydliwa babo, rzygac mi sie chce jak ktos nawet porusza takie tematy. Z wyjatkiem jakis zwyrodnialcow faceci lubia dojrzale kobiety (choc nie przejrzale kolo 40).

Było nie dać zmienić życia w piekło.W odpowiednim momencie powiedzieć pas.Mieć godność i jaja. Ale wam ładna dupa tak zawróci w głowie, że zapominacie języka w gębie. Jak można było wybrać na matkę sowich dzieci toksyczną kobietę. Jak można pozwalać dorastać im w przekonaniu, że ojciec jest palantem i słabeuszem.Głupkiem , który daje się wykorzystywać? Myślisz, że przez to, że zostajesz z ich matką bedą cię szanować i kochać? To ona je ukształtowała i jesteś dla nich pewnie śmieciem, który daje pieniądze. Tak drodzy panowie.Takie kobiety to choć odrobina dziejowej spawiedliwości.To kara za waszą głupotę, palanctwo za kochanie oczyma.

Gość gość
Tak jak mówiłem, nie ma przymusu wiązać się z tymi strasznymi mężczyznami. Kupcie kota, zajdźcie w ciążę z fiolką spermy z banku nasienia i żyjcie sobie w spokoju i samozadowoleniu. Nawet ostatnio gdzieś czytałem że lezbijka która zaszła w ciążę z fiolką spermy jak już się rozstała z partnerką to skarżyła DAWCĘ SPERMY o alimenty i wygrała. Także żyć nie umierać,

Zal mi ciebie czterdziecha, facet cie porzucil czy zaden nigdy nie chcial?

Dojrzałe to znaczy takie do 25? Dla mnie KAŻDY FACET, którzy sypia z kobietą w wieku swojego dziecka (rzeczywistego czy hipotetycznego) jest pedofilem. A ty jesteś jędrny stary satyrze obleśny?Jeszcze trochę , a będziesz musiał za te jędności płacić.

Gość gość
dokładnie dla facetów liczy sie tylko dupa, ja jestem ładna ale samotna bo widze ze mezczyzn jedynie interesuje mój tyłek, a jak porusze jakiś ciekawszy temat to nie wiedzą co powiedziec, czuja sie jacyś onieśmieleni. Kobieta ładna z definicji musi byc dla nich kretynką słodką bez własnego zdania i zasad.

Do wiazania z facetami nikt was nie zmusza. My przezyjemy, bez problemu znajdziemy sobie sex zabawke. Przeciez wszyskie z was daja za pieniadze w taki czy inny sposob.

Gość gość
Każda matka ma być uśmiechnięta od rana do wieczora, nawet jeśli dziecię nie śpi nocą, uśmiech ma nie schodzić jej z twarzy. Codzienny obiad z dwóch dań, wspólne śniadanka przy rodzinnym stole oraz pełen etat na kierowniczym stanowisku. Dopełnieniem jest idealnie czysty dom, grzeczny czworonożny przyjaciel domu, czas na dobra książkę oraz cztery razy w tygodniu sport. Media kreują matki idealne, którym nie straszne żadne wyzwania, dodatkowa praca, ani bolesne ząbkowanie maluszka. Co tam nieprzespana nocka? Piękna, świeża i wypoczęta już od bladego świtu, bo przecież matka Polka-idealna da radę. Dzieci wspaniale się uczą pod czujnym okiem matki, słuchają się i jedzą tylko zdrowe posiłki. Odmawiają słodyczy i proszą o zwykła wodę do picia. Tak. Laur dla matki. Błagam! Obudźcie się!

Nie kotuś.Ja daję dla przyjemności własnej. Tylko trafiam na sieroty, które nawet do seksu się nie nadają. Dno i rozpacz.Nie dość , że małe mózgi to jeszcze małe fiutki. Małe, niesprawne i niewyedukowane. Ograniczone do ruchów frykcyjnych trwających 2 minuty...

Dla facetow liczy sie czy kobieta jest jedrna czy nie. Dla kobiety wazne jest tylko czy facet wypchany ma portfel. Powiedz mi czterdziecho co ty mozesz zaoferowac facetowi, dlaczego jakis mialby sie z toba zwiazac? A moze doszlas juz do wniosku, ze brakuje ci jakichkolwiek atutow i pozostala ci wylacznie kafeteria?

Gość gość
Całe dwadzieścia lat dorosłego życia tylko małe móżdżki i fiutki ci się biedaczko trafiają? To może to ty w przedszkolu szukasz?

Każda kobieta ma być zadowolona, bezproblemowa, ładna, zadbana. Nie może mieć gorszych dni, nie może ją nic boleć, chora nie może być. Nie daj Boże , nie powinna się zestarzeć, zbrzydnąć , roztyć błeeee. Powinna latać w szpilach i miniówie, zawsze w pełnym makijażu.

Gość gość
Nic dziwnego że sama jesteś, mogę sobie wwyobrazić że takie sfrustrowane niedopukane są nie do zniesienia

Jestem jędrna.Mam cycki rozmiar D jak kobieta 30 letnia. Jestem lojalna. Odpowiedzialna Daję sobie radę w trudnych sytuacjach nie jestem materialistką Cieszę się z dupereli Dobrze gotuję Do wszystkiego w życiu doszłam sama.

Tak wlasnie czterdziecha, taka wlasnie ma byc kobieta, a jak juz nie potrafi to facet odchodzi do mlodszej, a jej pozostaje kafeteria

Tak tylko postrzegasz siebie. Inni moga oceniac cie w zupelnie inny sposob.

Gość gość
Tak BTW to zjechałaś z tematu. Zaczęło się pluciem na mężczyzn a skończyło rozczulaniem nad kobietami. Wróć proszę do temat, to bardzo ciekawe dowiedzieć się od czasu do czasu co kobiety naprawdę o nas myślą. To pomaga trzymać się od was z daleka

Gość gość
czterdziecha daj spokój... z tym pieprzniętym gościem nie ma co gadac, typowy przedstawiciel swojego zmutowanego gatunku, on przynajmniej sie nie ukrywa z tym jaki jest, najgorsi są ci hipokryci, którzy udaja jacy to są milutcy i inteligentni a potem wychodzi szydło z worka, ten przynajmniej nie udaje...

Ja trafiam na takich dla których się nie liczy wygląd. Którzy szukają kobiety inteligentnej. Którym imponuje to co mam do powiedzenia Tiaaa, do czasu. Pózniej okazuje się, że byle siporeks intelektualny, ale ładny i kokietujący jest lepszy. Nie znoszę tego ich zakłamania.Zdecydowanie wolę takich co się przyznają, że lubią bzykać ładne dupy.I tyle. Przynajmniej są szczerzy i nie dorabiają ideologii.

Przeciez to opluwanie facetow bierze sie wylacznie z babskiej frustracji. Jakos tak pojac tego wszystkiego nie moga, inni mowia jakie to one sa wspaniale, a nikt ich nie chce. Uroda szybko mija i juz do niczego facetom nie sa przydatne. Jesli taka w swoim prime time nie znajdzie jelenia to juz ma pozamiatane.

Gość gość
Jakaś durna ta dyskusja... Bełkot jakiegoś kółka płaczących ciotek. Mam tu na myśli przedstawicieli obu płci. /jestem kobietą/ Po co i o co sie licytować kto jest lepszy/lepsza? Każdy jest indywidualnością samą w sobie i każdy powinien znać własna wartość. Ale przynajmniej zapewniacie niezłą rozrywkę :-)

Gość gość
Mi to nie przeszkadza, naprawdę, ale jeśli do swoich potencjalnych partnerów podchodzisz z taką samą pogardą jaką byłaś łaskawa wypluć z siebie na pierwszej stronie to wróżę staropanieństwo. I nie powiem, lepiej dla faceta jeśli będzie się trzymał od Ciebie z daleka