Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety mają szybciej orgazm odemnie ?

Polecane posty

Gość gość

Hej Powiedzcie mi drogie dlaczego Kobiety w 90% szczytują dużo wcześniej odemnie? I to naprawdę szybko następuje. Dodam że nie mam stałych partnerek, robię to okazjonalnie. Nie posiadam nie wiem jakiego działa ale wiem co to dotyk i pocałunek i tu też jest problem :) często poprostu osiąga to zanim nawet w nią wejdę-mowa tu o orgazmie łechtaczkowym. Potem to już tylko kwestia kilku minut.

Gość gość
zalisz sie czy chwalisz?

Gość gość
a co to powód do dumy? No chyba chodzi bardziej o to żebym to Ja wyszedł w tym przypadku zadowolony nie ona?

Gość gość
oj misiaczku, duzo sie jeszcze musisz nauczyc o milosci. Jak znajdziesz taka kochanke, ktora doceni co dal niej robisz, to tak sie odwdzieczy, ze bedziesz baaardzo zadowolony :)

Gość gość
no właśnie misiaczkiem nie jestem i nie szukam tej "kochanki" która pokaże mi co to miłość bo w nią zwyczajnie nie mam wiary, Oczywiście że odwdzięczają się dobrze ale jednak w przypadku Kobiet dzieje się to za szybko z tąd moje pytanie Niektóre się starją,pytają jak Ci, co Ci. Czy "szybki" orgazm kobiety wydaje mi się że jest szybki a tak naprawdę jest to natrualne

Gość gość
nie wiem, z kobietami wiele doswiadczenia nie mam