Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci kochaja chude tyki

Polecane posty

Gość gość

wola takie od tłustych paszczaków.Tylko szczupłe i chude maja branie.

Gość gość
to mnie nie pocieszyłeś bo za cholerę nie mogę schudnąć :(

Gość lanser
nic sie nie rpzejmuj wsrod facetow tez sa grubasy. wazne aby sie dobrze dobrac. problemem jest to ze grubasom tez sie szczupli podobaja :D

Gość gość
niektorzy lubia grubsze

Gość gość
osobiście wolę nieco grubsze

Gość gość
wole grubsze bo szczupłe mnie nie chca.

Gość Ziomuś20
Hmm a mi się wydaje, że to nie ma zbytnio znaczenia. Mi się podobają z reguły te szczuplejsze ale nieraz widuję kobiety, które mają trochę więcej ciałka i tak samo mocno mnie pociągają, więc luz ;P

Gość lanser
niektorzy lubia grubsze >>>zapomnialem zaznaczyc ze pisze o trzezwych :P

Gość gość
wg ciebie to pijani wola te chudsze?

Gość lanser
cytuje to do czego sie odnosze wiec nie bede tlumaczyl czegos co wg mnie w sposob oczywisty wynika z tego co napisalem.

Gość gość
omg ja pierdole, czy wy wszystkie kobiety jestescie takie kurwa tępe? wytłumaczę jak dla 5 letniego dziecka Napisał (w kolejnosci): 1. niektorzy lubia grubsze 2. .....zapomnialem zaznaczyc ze pisze o trzezwych x Kurwa mać. Chodzi o to, że z reguły faceci wolą chude, grubsze wolą jak sporo wypiją (bo wtedy niby kobiety są ładniejsze), no ale gościu obalił ten 'stereotyp' i dopisał, że są też Ci 'trzeźwi' którzy lubią grubsze. Ja pierdore.

Gość gość
Ja jestem szczupła ale moje dwie przyjaciółki są troszkę przy kości. I co? Mają branie :-) Żadna nie narzeka na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej

Gość gość
trzezwi wola grubsze, wiec pijani wola chudsze:D

Gość lanser
Mają branie>>tirowki stojace przy drodze tez maja branie bo w przeciwnym razie by tam nie staly. jak sadzisz co z teog wynika ? mnie sie wydaje ze to samo co z tego ze twoje dwie kolezanki maja branie. branie moze miec kazdy przy odpoiwiednim zachowaniu albo odpowiedniej dawce wina ale temat nie o tym czy kazdy ma branie a o tym kogo kochaja faceci. latwiej sei zakochac w kims o niezlej aparycji niz o kims kto podoba sie dopiero gdy swiat zaczyna wirowac. to drugie dobre dla alkoholikow :D chciaz slowo kocham chyba niezbyt trafnie uzyte w temacie. no ale temat zalozyl pewnie facet a feacet czesto mysli kochac=sex

Gość gość
U kogo maja branie?I tak pewnie sa to jednostki wyjatki...

Gość gość
Ja (na waszą niekorzyść kobiety) jestem człowiekiem kształcącym się, więc znam dogłębne znaczenie słów, których używam. Po pierwsze "grubsza" nie znaczy to samo co "Gruba" od tego zacznijmy. Faceci wolą kobiety szczupłe oraz te grubsze. Grube mało kto chce, z reguły desperaci przy whisky.

Gość gość
Ja mam lekka nadwage nosze rozmiar 42 i faceci którzy byli mna zainteresowani byli własnie pod wpływem.Ocencie rozmiar 42 no juz podchodzi pod otyłosc.

Gość gość
'rozmiar'? Moja droga, dla faceta kobieta jest gruba w momencie gdy jego oczy tak stwierdzą. Numerki, cyferki, kilogramy, cm -> to nie ma nic do gadania, ja nie muszę znać wagi kobiety by stwierdzić czy jest spasła jak świnia. Moje oczy odwalą całą robotę i wyślą odpowiednie informacje do mózgu by stwierdzić jaka laseczka jest.

Gość gość
Ciemnosc widze,faceci lubia szczuple,a te pulchne tylko wtedy gdy widzą ze nie maja szans u szczupłych kobiet.

Gość gość
Coś w tym rodzaju ;) chociaż musiałbym być nieźle napi3rdolony by dupcznąć grubaskę, problem w tym, że nie pijam alkoholu.

Gość gość
rozmiar 42 to lekka nadwaga? chyba, ze masz 2 metry wzrostu:D

Gość lanser
lekka nadwaga to >38, 42 to ma maly i chudy facet.

>>>Faceciki kochaja chude tyki<<< a mężczyźni te pulchniejsze :D :D :D .

Gość gość
FACECI kochaja chude tyki! Faceciki kochaja grubaski. misio i prawdziwy facet to oksymoron FACECIKU misiu:D P.S. cytuj dokladnie albo wcale:P

Jakie miłe zaskoczenie :) . Mój oponent potrafi myśleć :) . Na tym forum, jest to dla mnie nowość :D :D :D .

Gość gość
och:D nie sądziłam, że mogę na tym forum kogoś zaskoczyć:P :classic_cool:

Gość gość
Wszystko zależy od tego czy się kocha kobietę. Moja żona była szczupła kiedy ją poznałem. Potem obydwoje przytyliśmy. Za jakiś czas ja schudłem, moja żona nie. Wszystko zależy od trybu życia. Naprawdę mieliśmy dużo problemów. Ale nigdy nie robiłem jej z tego powodu wyrzutów. Przecież wiem jak było i wiem, że napewno chciała być szczupła. Teraz po tylu latach mamy więcej czasu dla siebie. I znów jest szczupła, ćwiczy i lubi to. Zawsze była piękna dla mnie, nawet jak była gruba.

Gość gość
Faceci po prostu kochaja niezaleznie jak kobieta wyglada zupelnie odwrotnie niz kobiety.

Gość gość
zboczeńcy kochają chude tyłki a faci kochają obfite

Gość gość
Pisalam ze rozmiar 42 podchodzi pod otyłosc kretynie,a Ci kretyni którzy leca na grubaski to oszołomy jeszcze gorsze.