D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 I postanowiłam zapisać się od przyszłego roku do szkoły policealnej rocznej na kierunek opiekun medyczny by dostać stypendium socjalne. Mam nadzieję że widzicie tutaj mój spryt i zaradność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Nic nie dostaniesz to nie MOPS daje mieszkania:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 To gdzie mam się po to udać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 wyjechac do pracy i zarobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Smerfetko, powinnaś zmienić nik na smerf Ciamajda. Bardziej by do Ciebie pasował. Może zakręć się za jakimś bogatym panem, który by Cię utrzymywał? A w ogóle to dlaczego nie pójdziesz do pracy? Masz 24 lata, jesteś starą dupą, powinnaś już kilka lat pracować, a ty co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misio1 0 Napisano Lipiec 7, 2014 >>>postanowiłam zapisać się od przyszłego roku do szkoły policealnej rocznej na kierunek opiekun medyczny by dostać stypendium socjalne.<<< A jak ty się tam zapiszesz, skoro nie masz świadectwa ukończenia szkoły średniej? x >>>Mam nadzieję że widzicie tutaj mój spryt i zaradność.<<< Właśnie widzimy :( :( :( . x Popieram propozycję, zmiany twojego nicku na SMERF CIAMAJDA :D :D :D . Może lepiej będzie samo: CIAMAJDA :D :D :D . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Misio - trudniu 1 ja mam świadectwo szkoły średniej, do pracy to pracowałam to tu, to tam ale nigdzie nie mogłam się długo utrzymać, parę razy wzięłam nawet zwolnienie od psychiatry by zus mi płacił 80% każdy orze jak może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 A dlaczegóż to nie mogłaś dłużej pracować? Dwie leewe rąsie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Po prostu ciągle coś komuś nie pasowało, to trzeba było przywołać ją/jego do porządku, dać w pysk itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 To znaczy Ty dawałaś komuś w pysk? Yyyyy..... A badałaś się psychiatrycznie? Nie masz Ty czasem zespołu Aspergera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 7, 2014 No a co, jak się wkurzyłam to czemu miałam nie dać. Raz dałam nauczycielce w pysk w prywatnym technikum bo knuła jak mnie tu przenieść do zawodówki, zapłaciłam nawet chłopakom by jej wlali, wpieprzyli jej ale mogła z niewinną kruszynką nie zaczynać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Byłaś badana psychiatrycznie? Wiesz, że takie zachowanie jest karalne? Mogłaś zrobić poważną krzywdę nauczycielce, lub komukolwiek, kogo bijesz. Jeden niefortunny cios - i możesz nawet zabić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 smerfetka jest upośledzona w stopniu lekkim. To dlatego ma orzeczoną niepełnosprawność i nie zdała matury z matematyki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Na czym dokładnie polega to upośledzenie? Tzn jakiego typu masz stwierdzoną dysfunkcję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Nie jestem smerfetką. Ale sama się kiedyś przyznała do posiadania stopnia niepełnosprawności i chyba (o ile mnie pamięć nie myli) do lekkiego stopnia upośledzenia umysłowego. Upośledzenie w stopniu lekkim, to upośledzenie w stopniu lekkim. Po prostu bardzo niskie IQ, około 70.... Wypisz wymaluj, pasuje do tematów, które popierdziela na forum i jej wyników z matury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 Nie musi nawet sie przyznawać, ona ciągle zakłada tu nowe tematy, w których opisuje swoje problemy i przemyslenia i jesli ktoś często je przegląda to ewidentnie widać, że dziewczyna jest upośledzona umysłowo. Nie na tyle, żeby nie mogła funkcjonować normalnie w społeczeństwie ale ociężałość umysłowa bardzo rzuca sie w oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 7, 2014 mieszkania socjalne dają pijakom, ćpunom, ty jestes zbyt wartosciowa ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xMietek 0 Napisano Lipiec 7, 2014 Tej jej opowieści pod Nickiem Hiszpanin były dobre ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2014 Poproś firmę http://pmspoland.pl o pomoc. Oni pomagają w załatwieniu takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2014 Faktem jest, ze wkurza, ale nie jest ok dreczyc slabszych, a ona jest w jakims stopniu slabsza niz wiekszosc spoleczenstwa. Takze moglibyscie sobie odpuscic takie komentarze i zwyczajnie nie czytac tych tematow. Nie mowie juz o tym ze odpisanie jej czegos milego raz na jakis czas nikogo nie zabije a dziewczynie poprawi humor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach