Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

musze sie pochwalic MÓJ FACET JEST SPEDYTOREM MIEDZYNARODOWYM fajnie brzmi

Polecane posty

Gość gość

i robi cos takiego: fracht lotniczy: organizacja transportu drogowego (regularne połączenia oraz dostawy dedykowane) głównie do i z Frankfurtu nad Menem oraz do i z Luksemburga - fracht morski: organizacja transportu kontenerowego (FCL) z Polski do Hamburga i Bremerhaven - organizacja transportu drogowego w eksporcie i imporcie (FTL i LCL) na potrzeby klientów Panalpina Polska Sp. z o.o. - kontakt z przewoźnikami | utrzymywanie dobrych relacji z przewoźnikami - negocjowanie stawek z przewoźnikami - poszerzanie bazy przewoźników - fakturowanie - kontrola kosztów - dbałość wysoki standard wykonywanych usług w oparciu o wewnętrzne procedury

Gość gość
oczywiscie opis stanowiska pracy to jest sciagniete ze strony goldenline od kogos innego kto tez tam pracuje i jest spedytorem ale moj robi to samo i nie chcialo mi sie pisac tyle :)

Gość gość
i błąd , tak chociaż w wakacje pisownię byś poćwiczyła

Gość gość
słuchaj dziewucho nie jestem z gimnazjum i tez będe miec super prace bo jestem na studiach inzynierskich na politechnice więc nie obrażaj mnie. a facet mój jest kims..biegle zna języki i jest spedytoremo czyms tio chyba swiadczy.tez skonczyl studia LOGISTYKA.. I CO??ZATKALO?zazdroscicie pieniędzy ludziom ,że tak hejtujecie. chwalę sie bo jest czym a moj facet nie jest robolem albo bezrobotnym dziadem.

Gość gość
Myslalam, że na studiach inżynierskich są ludzie bardziej uzdolnieni intelektualnie...

Gość gość
Jak na studentkę to strasznie dziecinna jesteś, no ale podobno teraz każdy, nawet całkowity kretyn może iść na studia, więc nie dziwota...

Gość gość
no fajnie ma ja zawalilam a tez wybralam transport i kierunek logistyke ale polibuda nie ma litosci dla ludzikow po liceum :O jakis maszynoznawstwo wymyslaja jakies technologie jakbym nie wiem jeszcze dodtakowo miala byc naprawiaczem :classic_cool:

Gość gość
słuchaj błędy w pisaniu sie zdarzaja bo szybko pisalam.. nie musze sie usprawiedliwiac dziewucho przed toba.. jestem inzynierem i znam sie na matematyce a nie polonistka, zeby poprawnie pisać..

Gość gość
sie nie zgodze ze kazdy kretyn moze isc na studia na polibude no jak na jaks tam szkolke niedzielna to i owszem w sumie teraz sa niestacjonarne licencaty tylko placic ale na politechnice jest odsiew i kretyn sie nie utrzyma nie masz wiedzy, zegnamy cie

Gość gość
Ale nie mówimy tu o poprawnej pisowni, tylko o Twoim poziomie intelektualnym, który jest żenujący. :D

Gość gość
kurcze blade a ja ci zazdroszczę i to szczerze znam zarobki w spedycji i w panalpinie sa największe twój facet ma spokojnie 8 tysięcy na miesiąc więc rozumiem,ze jestes beztroska i piszesz sobie co ci slina na jęzor przynosi bo nie musisz myslec o kasie

Gość gość
hahahah z ta polibuda to wyjechał ktos tu moj brachol skonczyl spokojnie a jest tepy i ani jednej ksiazki nie przeczytal w zyciu..jest kretynem i to musze przyznac mimo ze brat hehehheheh ale matemetyke umiał i nieraz tu pisalam juz o tym,ze tylko matemetyke umiał a reszta dno...utrzymal sie spokojnie i powtarzal pare egzaminów na polibudzie ale smial sie ze i takby nie wylecial:)

Gość Kulka_Mięty
Mój też :))). I jestem z niego bardzo dumna, nie z powodu zarobków, ale to człowiek wyjątkowo inteligentny, obyty, z podejściem do ludzi, zaradny no i zna biegle 4 języki ;)). Zachwycam się nim cały czas, a ciężko mi zaimponować :P.

Gość gwoli ścisłości 2
Tyle podniety o stanowisko logistyka. A wy skąd bierzecie takie stawki chyba łykacie każdy kit który wam ludzi wciskają. 8 tysięcy to ma dyrektor regionalny takiej dużej międzynarodowej firmy spedycyjnej. A wy się podniecacie bzdurami

Gość gość
ta sama matematyka wystarczyla jasne chyba ta polibuda to w Braniewie ja niestety troche wyzej mierzylam ale skoro kretyni sie utrzymali to i ja moze jeszcze raz podejme walke :) w Braniewie

Gość gość
a najlepsze ,ze brachol jest pijakiem ale ma tytul mgr inzynier:):) a to nie pasuje wcale do niego. ktos napisal ze kretyni sie nie utrzymają..no mój brat nie jest intelektualista i jedyne o czym gada z sensem to o budowie mostów:)a poza tym tylko jakie piwo najlepsze i jakie laski wyrywać oraz gdzie najlepsze imprezy. innego tematu nie ma. i to ma byc ktos mądry? do matmy talent miec to nie sztuka..niejedne na wsi burak ma łeb do matemetyki a nie umie sie wypowiedzieć..wstyd z takim gdzies iść...sztuka myślęc i na poziomie sie wyrażać.

Gość gość
MOJ BRACHOL W KRAKOWIE KONCZYL A NIE BRANIEWIE.

Gość gość
w Krakowie :classic_cool: daleko die przemyslec temat powrotu na studia tylko ze teraz to nie mam kasy :classic_cool: ale checi mi wracaja ale nie wiem te wszystkie rysunki techniczne te wykresy fizyka magia jak dla mnie

Gość gość
ZAZDROSCZE CI KASY TYLKO

Gość gość
super

Gość gość
Twój facet jest idiota :D Każdy glupi może być spedytorem, a co to jest 8 tys na rękę w XXI wieku kiedy jest tyle możliwości. Tu nie ma co się chwalić.

Gość gość
nie kazdy glupi bo trzeba miec studia i znac język biegle angielski minimum.

Gość gość
No tak, ale wymagania ANGIELSKI...teraz zna każdy tępa idiotko :/

Gość gość
W mojej pracy mialam z takimi kontakt, zlecanie szukania jakiegos transportu dla dostawy, bo mielismy za duzo na głowie i wazniejsze obowiazki wiec te sprawy trzeba bylo scedowac na zewnetrzna firme. Czyli w praktyce jego praca w 90% polega na telefonie do takiego Zenka/Zbyszka/Mirka "Panie Zenkuuu, podstawi pan tira pod Berlin 10 lipca miedzy 10-12???"

Gość gość
ach ta zazdrosc...MIEDZYNARODOWY TRANSPORT TO NIE KRAJOWY. PRACA DAJE KOKOSY I STAC NA WILLE GO A WY ZAZDROSCICIE..

Gość gość
Jego stac na wille. Nie Ciebie. Wiec tu leży pies pogrzebany. Ty jesteś zerem. A teraz to wstydem przyznanie się jest do nie znajomości jezyka angielskiego, wiec z czym do ludzi

Gość gość
No Berlin tez jest za granica. Opis stanowiska to jedno a praktyka drugie : ) normalne

Gość gość
hehehe