Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci z krajów ciepłych są lepsi w łóżku, bardziej jurni i napaleni ?

Polecane posty

Gość gość

Z czego to wynika ? W krajach srodziemnomorskich faceci są bardzo napaleni, w arabskich jeszcze bardziej, a wrod murzynów to juz w ogole sam seks... a im im zimniej tym mniej żywiołowi, bardziej mułowaci są ludzie, powolni, leniwi, apatyczni... Czy to od słonca ? Słonce = radosc z zycia i wysokie libido ? Szwecja, Norwegia czy nawet Polska to bardzo bogate kraje w porównaniu do Kongo czy Libii, a pelno u nas ludzi z depresją, co druga osoba jest jakas j******a, nic sie tu nikomu nie chce, wieczne narzekanie. Kto wie ?

Gość gość
Klimat.

Gość gość
nie wiem

Gość gość
plus do tego polacy to alkoholicy a alkohol obniza libido masakrycznie wola zachlani lezec niz bzyknac laske taka prawda zachlane mordy

Gość gość
południowcy mają większy temperament nie tylko w łóżku ale też taki życiowy, więcej luzu, energii, skorzy do zabaw + dieta śródziemnomorska

Gość gość
Byłam jakis czas z Włochem mieszkającym w Polsce.Wódki nie pił nigdy,piwo od czasu do czasu,wino bardzo lubiał tak jak ja.Do tego wyśmienicie i zdrowo gotował.A temperament miał tak ogromny że jak przyjeżdżaliśmy do domu to brał mnie w przedpokoju potem jak zjedliśmy obiad to znowu się kochaliśmy czasami nawet do wieczora z kilkunastominutowymi przerwami.Nigdy nie miałam takiego superseksu jak z tym Włochem.

Gość gość
bo w zimnym nie stoi....

Gość gość
Bo oni widzą polkę i wiedzą jak wiele mogą to i się nakręcają.

Gość gość
Bo sa od urodzenia otoczeni pieknymi kobietami a jak kobieta jest piekna to facetowi sie chce

Gość gość
wcale nie sa. Maja o sbie strasznie wysokie mniemanie i zachwuja sie jak by wszystkie laski byly ich, ale jak przyjdzie co do czego to sa zwyczajnie kiepscy

Gość gość
Bo w swoich krajach mają lepsze kobiety, które nie jęczą i nie marudzą, nie boli ich głowa i zawsze są chętne na seks i eksperymenty... przy takiej chłodnej polce, która nigdy nie ma ochoty na seks, loda nie zrobi bo be, to każdemu by się odechciało. A tak na poważnie to skończcie z tymi stereotypami i najpierw sprawdźcie u źródeł, a dopiero potem wypowiadajcie się na forum, bo siedząc w PL o ludziach i świecie wiecie tylko to co zobaczycie w TV, a potem zakładacie durne tematy.

Gość gość
W takim razie mój facet musi mieć w sobie krew południowca, bo mógłby po kilka razy dziennie :)