Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stałam się zimną suką przez kolegów z podstawówki i gimnazjum ...

Polecane posty

Gość gość

Otóż brałam leki jako mała dziewczynka tzn 7, 8 letnia i to wtedy strasznie utyłam , do 6 roku życia byłam szczuplutka . Do 16 roku życia miałam strasznie wszyscy się ze mnie śmiali przezywali bo byłam grubaską a do tego wszystkiego dochodził niechciany wąsik . Ale szczerze to w 3 klasie gimnazjum miałam tego wszystkiego dosyć i wzięłam się za siebie i w sumie w ciągu 2 lat wyrobiłam się na super laskę , teraz to byli koledzy otwierają buzie z wrażenia jak mnie widzą , kiedyś te buzie otwierali by powiedzieć ty pasztecie , grubasie .No ale przez takie zachowanie stracili u mnie jakiekolwiek szanse . I dlatego faceci pamiętajcie nie śmiejcie się z grubasek bo one jeszcze kiedyś mogą stać się super laskami :D!!!

Gość gość
mądre słowa

Gość gość
Mało , która loszka zmieni się w księzniczke bo to wymaga cięzkiej pracy , lecz potwierdzam też miałem koleżanke w klasie w LO , przeszła totalną metamorfozę teraz mając 24 lat wygląda lepiej niż nie jedna 18 lat . Ja jej nie wyzywałam ale moi koledzy tak jeden z nich próbował do niej teraz podbijać ale odpuliła go z kwitkiem .