Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niekochana

Polecane posty

Gość gość

nigdy nikt mnie nie kochał..mam 25 lat, i nigdy nie byłam w poważnym związku, miałam tylko przelotne niezobowiązujące relacje i jeden związek po pijaku, którego nie moge zaliczyć do poważnego związku bo był toksyczny, poznałam osttanio chłopaka wydawał się normalny, i wszsytko wskazywało na to że będziemy razem,ja się bardzo zaangążowalam i miałam nadzieje, że w końcu będę kochana.. jednak on okaał się wielkim rocarowaniem, juz chyba nigdy bnikomuy nie zaufam dzisiaj cały dzień płacze i chce umrzeć.. mam wrażenie że mnie nie można kochać ..tylko zastanawiam się dlaczego, nie jestem głupia, ponoc jestem atrakcyjna a mimo to wciąż sama.. czasem mam myśli samobókjce zt5ego powodu i wszystko inne prze to przestaje mieć dla mnie znaczenie.. już nie wiem co mam robic, nie wiem ile jeszcze zniose..już chyba nigdy nie uwierze w miłość

Gość gość
jestes mloda i na pewno znajdziesz kogos.

Gość gość
"wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina" na pewno znajdziesz,

Gość gość
dziękuje, chyba to w sumie chciałam usłysze ć, chociaż bywają dni takie jak dziś , ze naprawde tracę nadzieje, że cokolwiek dobrego może mi się jeszcze przytrafić...

Gość gość
A z kad jestes kobieto samotna ?