Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY WY TEZ NA PLAŻY ZASLONILYBYSCIE SWEMU FACETOWI OCZY NAJCHETNIEJ

Polecane posty

Gość gość

zeby nie patrzyl na te wszystkie przepiekne laski..ech w sopocie jestem na wakacjach..same laski chodza po plazy..idealne ciala a moj facet to widzi..i pewnie na nie leci..zazdrosna jestem..kurcze..a wy?

Gość gość
HEHEHEHHE

Gość gość
nie zasłoniłabym bo po pierwsze sama mam ładne ciało i nie mam kompleksów, a po drugie mój facet za piękny nie jest więc to raczej on powinien być zazdrosny że ja się będę patrzeć na przystojniaków, a po trzecie też byłam parę razy w sopocie na plaży i nie widziałam tam żadnych fajnych lasek o które bym mogła być zazdrosna, zresztą to nie sztuka mieć figurę mając 18 lat, sztuka to być zgrabną i bez cellulitu mając powyżej 40 lat.

Gość gość
ale ktos prowokacje produkuje . :D nie jestesmy zazdrosne bo nasi polscy panowie moga nam obuwie lizac i cieszyc twarz ze jakas z nim jest

Gość gość
facetowi nie staje raczej na sam widok, no chyba,ze jeszcze nie widzial albo jest lekko niedorozwiniety. A czemu popatrzec nie moze? Co Ci szkodzi? Myslisz,ze jest z Toba z powodu wygladu? No jak tak myslisz to wiedz,ze zawsze znajdzie sie lepsza

Gość gość
Polscy panowie? Masz pana? Co za tuman.

Gość gość
Każda suka musi mieć swojego Pana...

Gość gość
nie jestesmy zazdrosne bo nasi polscy panowie moga nam obuwie lizac i cieszyc twarz ze jakas z nim jest hehe dokładnie. Zaden moj facet nie byl ladniejszy ode mnie i to bardziej on powinien byc o mnie zazdrosny a nie ja o niego. Ja to bym swojego oddala nawet z dopłatą, niech sobie idzie hehe o ile jakas go zechce

Gość gość
E tam, ja nie jestem zazdrosna. Mam zdrowe podejście do związku, nic się nie stanie jak sobie popatrzy, bez przesady, to jest naturalne.

Gość gość
Ja mam ładne ciało, ładniejsze niż te wszystkie laski na plaży, więc problemu nie mam :classic_cool: Bardziej by mnie denerwowało, jakby jakaś się na mojego gapiła, piaskiem w oczy jej :O

Gość gość
Co z tego, że masz ładne ciało, skoro już się na nie napatrzył a inne świeże kąski paradują :P

Gość gość
ja mam ciało modelki, jestem sliczna a facet mnie zdradził!!! Bo to nie o ladne ciałko chodzi ale o coś innego-nowego itd. wiec te z ładnymi cialkami nie bądzcie tak pewne siebie bo facet zdradzi nawet z brzydsza od was samym byleby chetna byla

Gość Aspołeczny
Ale jaja :D

Przeciwnie, kiedy ujrzę atrakcyjną dziewczynę, mówię mężowi żeby popatrzył sobie jaka ładna. Niech chłop nacieszy oczy:D.

Gość gość
Też tak mówiłam dziś jestem sama;))))) Patrz jaka ładna, jakie ma włosy mmm, a jaki cycki:) W końcu skusił się na tą inną a wierny jak pies był wcześniej!

gość dziś Też tak mówiłam dziś jestem samaoczko.gif Patrz jaka ładna, jakie ma włosy mmm, a jaki cyckiusmiech.gif W końcu skusił się na tą inną a wierny jak pies był wcześniej! x Nie każdy facet to pies na baby.