Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszczę :(

Polecane posty

Gość gość

Zazdroszczę wszystkim, którzy się wyprowadzili z tego kraju I mieszkają szczęśliwi za granicą :(

Gość gość
nie wiesz co mowisz..za granica moze praca jest ale czy ludzie sa tam szczesliwi? moze i sa tacy ale wiekszosc i teskni za rodzina w Polsce, zyje tylko praca... ucieka od problemow w alkoholizm narkotyki itp. pieniadze szczesia nie daja... nie bylas to nie wiesz, wcale nie jest lekko i kolorowa za granica

Gość gość
mieszkam w Niemczech, mam mnóstwo kasy ( w porownaniu do tego co mialam w Polsce ). I nie ma dnia , zebym nie myslala o powrocie do Polski, do tego co nasze. Tak Ci sie wydaje, ze poza krajem jesy cudnie.Nie jest

Gość gość
Jest dużo lepiej niż w Polsce i piszesz bzdury! Jaki alkoholizm? Coś ci się pokręciło

Gość gość
Nierobowi wszędzie będzie źle.

Gość gość
Właśnie, byłam, widziałam, mam znajomych I dlatego wiem co piszę :(

Gość gość
Mieszkam za granica i powiem ci ze jest dobrze ,praca jest normalni ludzi pozdrawiaja cie z daleka nikt nie patrzy jak by cie mial zabic wzrokiem ,za polską nie tęsknie bo niby za czym tutaj jestem z moja rodzina mezem i dziecmi i wiecej mi nic nie potrzeba ,rodzinna nigdy nie bylam za bardzo .W kraju w ktorym mieszkam raczej trudno w alkoholizm i narkotyki wpasc zreszta nie ma na ulucach pijaków ,ćpunow i meneli.

Gość gość
Nie wiem gdzie ty byłaś za granicą ze alkoholizm widziałaś. Może obracasz się wśród patologii.od 6 lat mieszkam za granicą do polski nie wrócę. Czasem brak mi moich ulubionych miejsc ale wystarczy kilkudniowy pobyt bym miała dość.

Gość gość
Dlatego wam zadroszczę, bo mimo że mam dobra pracę to w tym kraju na nic mnie nie stać :(