Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prostytutka to dobre rozwiązanie dla wrażliwego prawiczka?

Polecane posty

Gość gość
jestes ciota ktora boi sie spotkac z baba, idz z mama, moze bedzie ci razniej

Gość anielica bezinteresowna
czym sobie autor zasłużył na wasz jad? kogoś krzywdzi? widać musicie zgnieść każdego kto jest według was słabszy :D śmiecie ludzkie

Gość prawiczek_29lat
tylko, że ja chodze na imprezy, nie jestem brzydki i nie mieszkam z mamą, czasem po pijaku mam odwagę to pogadam z jakaś dziewczyną, ale potem nic z tego nie ma nawet jak wyciągne numer pozatym już pare razy po pijaku z jakimś pasztetem gadałem i koledzy mnie musieli od niej zabierać :/

Gość gość
"jestes ciota ktora boi sie spotkac z baba" x Na kilku randkach byłem. skończyło się na gadaniu o robocie, pogodzie itd. A i tak spory stres był za każdym razem. z tego nic nie wypali. do każdego z tych spotkań, przygotowywałem się kilka dni. kosztowało mnie sporo stresów. a i ani ja się nie odzywałem, ani do mnie się nie odzywały. No może raz, czy dwa. A "ciota" to potoczne określenie homoseksualisty. ja jestem hetero

Gość gość
koorwa a czemu się nie odzywałes melepeto jedna? :O

Gość prawiczek_29lat
też byłem na kilku randkach i nie wiedziełem co mam robić i o czym rozmawiać :/

Gość gość
Bo same się nie odzywały, to po co ja miałem się odzywać? Niechcę być natrętem. A ta, co się odzywała, w nie moim typie była...

Gość gość
"też byłem na kilku randkach i nie wiedziełem co mam robić i o czym rozmawiać :/" U mnie rozmowa jakoś sama się potoczyła. Ale było oficjalnie(jakby służbowo) :D Nie widziałem sensu, żeby zapraszać je na kolejne rozmowy o byłych miejscach pracy

Gość gość
to powinniscie isc do psychologa a nie na dziwki

Gość prawiczek_29lat
nie wiem o czym rozmawiać na randkach zresztą i tak na nie nie chodze już od 3 lat więc nawet nie pytam o porady co tam robić na nich.

Gość gość
to powinniscie isc do psychologa a nie na dzi**i X Tak, już nie mam na co kasy wydawać, tylko, żeby karmić darmozjada:D

Gość gość
jeżeli nie masz o czym rozmawiać to musisz być mega nudny :D

Gość gość
psycholodzy przyjmuja tez na nfz, tylko trzeba miec skierowanie od psychiatry

Gość prawiczek_29lat
ja lece na mecz narazie

Gość gość
Jestem nudny. Nie ukrywam. Nie mam bajery. Mam sporo wiadomości na różne tematy, ale poprowadzić rozmowy, tak, żeby rozluźnić atmosferę nie umiem. Nie jestem nudny, podczas zwykłej rozmowy przy piwie. A z tymi dziewczynami miałem, o czy rozmawiać, ale było zbyt oficjalnie. Z natury jestem dość chłodny i często spięty. Jakby nie było 30 lat, to za późno, żeby przestać być nudnym, więc prostytutka wydaje się sensownym rozwiązaniem.

Gość gość
psycholodzy przyjmuja tez na nfz, tylko trzeba miec skierowanie od psychiatry x jakby nie było, to i tak wizyta u darmozjada, a jak nie mam odchyłów psychicznych, żeby iść do psychiatry...

Gość gość
Najwazniejsze nie sluchaj w tych sprawach kobiet. One sa psy ogrodnika same cie nie chca i nie pozwola tobie isc do innej kobiety. Najwazniejsze czy tobie przeszkadza stan niedoswiadczenia a opinie innych miej gdzies. Ja rowniez bede mial swoj pierwszy i pewniej pozostale razy tez z prostytutka jak bedzie mi zle z braku milosci w zyciu. Jesli tobie to przeszkadza to zrob to co dla ciebie najlepsze.

Gość dobre rozwiazanie
z szacunku do kobiet w moim słowniku nie ma słowa prostytutka. z szacunku do ciebie miły gościu uważam, że bardzo pozytywny wpływ na twoją psychikę i jednocześnie gwarantowany sukces odniesie niezastąpiona renia grabowska. powodzenia!

Gość gość
Juz sie zazdrosnica odzywa heh

Gość gość
dobre rozwiazanie - już wyrosłem z reni grabowskiej. powoduje u mnie niesmak, bo to oszukiwanie własnego organizmu, a skorzystanie z prostytutki, to jakby nie było naturalny stosunek z kobietą... Zawsze łapie doła, po skorzystaniu z reni grabowskiej wydaje mi się iż nie czytałeś początkowego postu

Gość gość
up

Gość gość
kobiety widzą że jesteś słaby w ich mniemaniu i chcą cię wyeliminować ze sfery seksu. ich metody: 1. nie idź bo to żałosne 2. czekaj na tą jedyną 3. prostytutka nie zastąpi ci prawdziwej kobiety 4. nie da ci miłości i tak dalej i tak dalej. idź a zobaczysz że 1. seks jest tani 2. jest niesamowicie przyjemny 3. MOŻLIWY JEST SEKS Z SEKSOWNĄ KOBIETĄ 4. zrobi co zechcesz

Gość gość
wiem, ale boję się kaca moralnego

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.