Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helaho

Na co zwracają uwagę faceci w wyglądzie

Polecane posty

Gość helaho

W moim przypadku, jest kłopot z nawiązaniem kontaktu wzrokowego z facetem, bo przecież piersi nie mają oczu ;). A tak serio to na co panowie zwracają uwagę w wyglądzie?

Gość gość
Podobno na długie włosy, cycki, doopy i jak każdy: ładniutką twarz, śliczne oczęta i czerwone usta. Na intensywne usta to nawet żule zwracają uwagę, jechałam ostatnio mpk to jakiś chwalił że dziewczyna ma ładnie usta pomalowane.

Gość gość
Wiem tylko jakie lubi Leviatan :/ niech reszta zrobi stopki!

Gość Dominikgoscgosc
Szczupła,długie włosy,duże oczy i usta,ładne dłonie,długie nogi:)Usta mogą być czerwone jak maki ale jak są małe,wąskie to nikt nie zwroci uwagi.Liczy się kształt,mają być zaje.e.b.iszczo pełne:Pa

Gość helaho
to widzę, że teraz usta są na pierwszym miejscu

Gość gość
Przypadek z tymi ustami :) ja mam ładne, pełne i czasem faceci mi mówią, że mam ładne usta, ale wolałabym mieć węższe usta i za to zgrabniejszy nosek ;) całokształt najważniejszy moim zdaniem.

Na wszystko :) x - Rysy twarzy, uśmiech, mimika. - Oczy. - Zęby - Włosy - kolor, uczesanie. - Barwa głosu. - Sylwetka - piersi, pupa, nogi - Zapach - perfumy. - Styl ubierania się, kolorystyka - Buty - Sposób poruszania się, postawa. - Dodatki (zegarek, naszyjnik, bransoletka, pierścionek)

Gość Dominikgoscgosc
Bardzo ważny jest chód,gracja ruchów,żeby płynęła .Modelki i tancerki:classic_cool:mają to wkodowane<3