Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Mózg Ma Płeć

Polecane posty

Gość gość

oczywiscie ze ma Dr John Money Twierdził, że płeć nowonarodzonego dziecka jest neutralna i chłopca można bez trudu wychować "na dziewczynkę żeby dowieść swoich racji przerobił chłopców na dziewczynki Okazało się, że dziewczynka od początku czuła się inna, niż chciano żeby była. Kiedy dawano jej dziewczęce zabawki, to te szybko lądowały w kącie. Jednak często sięgała po te, które były przeznaczone dla BrianaDo 2002 roku, kiedy borykający się z poważną chorobą psychiczną Brian, popełnił samobójstwo. W dwa lata później to samo zrobił David, John Money nie przyznał się do porażki Płeć jest w mózgu najważniejszym organem seksualnym nie są... genitalia. Jest nim mózgchoć urodził się jako chłopiec, to na siłę starano się zrobić z niego dziewczynkę.z naturą nie sposób wygrać

Gość gość
jesteś człowiekiem wyłącznie dzięki umysłowi, można stwierdzić bezapelacyjnie, że umysł to człowiek

Gość poziom0
jeszcze długo i przez wiele kolejnych lat profesorowie zwyczajni i nadzwyczajni od spraw medycyny , psychiatrii , psychologii i inni będą się spierać na ten temat , wielu osobom zrobią krzywdę , wiele osób zwyczajnie strzeli sobie samobója nie potrafiąc żyć w innym ciele i psychice a moim zdaniem, jeżeli 'człowiek' urodził się jako XXY , czyli jako HERMAFRODYTA to lekarze absolutnie nie powinni ingerować w życie i dojrzewanie takiej osoby , ta 'osoba' powinna SIEBIE określić mając 17 - 18 lat własnego życia , czy chce być kobietą albo facetem

Gość gość
były robione gender kibucu u żydów w latach 20 żadnej płci sami ochotnicy faceci wykonywali zenskie czynosc a kobiety meskie czynosci po 30 latach wrucili do swoich prawdziwych płci experyment sie nie udał

Gość gość
według psychotestu mój mózg jest dziadem a ja się nie czuję że jestem dziadem

Gość gość
no ludzie a ja się bawiłam samochodzikami i samolocikami nie lubiłam lalek a co jestem normalną kobietą uważającą się za kobietę

Gość gość
ja sie nie bawiłem lalkami w tamtych czasach ciężko było z zabawkami sam sobie robiłem z drewna

Gość gość
ześwirowani zlewaczeni rodzice wychowywali chłopca na dziewczynkę, po czym on po latach jednak nie zaakceptował eksperymentu postanawiając z rozpaczy popełnić samobója

Moj ma meska. Cos w tym jest. Na kafeterii czesto mnie biora za faceta jesli nie idzie wylapac z gramatyki, mam wiecej kolegow niz kolezanek. Na szczescie wygladam jak najbardziej na kobiete.

Gość poziom0
gdy na ten Świat przyjdzie osoba 'XXY' to od samego początku powinno się zjawić co najmniej 100 różnych specjalistów aby pomóc Matce i rodzine odpowiednio nastawić psychicznie , totalną durnotą jest przysyłanie chirurga , który mając nóż w ręku opowiada, że powycina wszystko i z XXY zrobi faceta z jajami

Gość gość
Tak. Mózg ma płeć. Przykładem na to są transseksualiści. Nie wiem co za durny artykuł tu zacytowałeś? Pewnie jakiś Onetowski. Dobra, nie ma co się nad tym rozwodzić. Transy mają ciała nieadekwatne do płci mózgu. Rodzą się z poczuciem, że są w obcym ciele. Myślą w ten sam sposób, co przedstawiciele ich biologicznie przeciwnej płci. Od wczesnego dzieciństwa! Wiem to, bo jestem jednym z nich.

Gość gość
to powinnas sie leczyc