Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Jem chipsy Piję Pepsi i jestem pełna goryczy i chęci zemsty

Polecane posty

Gość gość
ale na kim?

Gość gość
znowu sie tobie niczki popierdolily

Specjalnie piszę tak :) :) byście wiedzieli ile mam nicków W chwili obecnej skończyłam chipsy, wypiłam pepsi a zaraz będę jeść spaghetti z mięsem mielonym polanym sosem łowicz pikantnym słodko-kwaśnej, teraz piję jogurt i jem cukierki lodowo miętowe.

Wiesz co? Powinnaś właśnie zdać maturę na przekór wszystkim a potem zrobić licencjat i magistra i doktorat i stać się sławna i bogata. A ci wszyscy ludzie przez których tak cierpiałaś przyjdą do ciebie, po poradę, pomoc, wsparcie finansowe i ty wtedy powiesz.... że ich nie pamiętasz!!!!! I oczywiście nie pomożesz im. To będzie najlepsza zemsta. oni zzielenieją z zadrości, że mimo, że ci tak przeszkadzali w życiu, to ty osiągnęłaś swoje.

Gość gość
x Mietek też masz tak samo w glowie poprzestawiane jak autor/autorka w kazdym temacie udzielajac porad na debilne jej problemy kazdy normalny juz dawno wyczytak ze nie sa prawdziwe tylko ty jeden stary ciol sie nabierasz i produkujesz kafe doradca i psycholog buhahahaa

Bo ja jedyny ją rozumiem i dlatego jej doradzam. To biedna, zagubiona owieczka wystawiona na pożarcie stadu kafeteryjnych wilków. Smerfetko, bo to będzie znaczyć, że jesteś osoba niezwykle mądrą i wszyscy będą chceli robić z tobą interesy.

Ja raczej myślę o spokojnym życiu, może zdać maturę i iść na pedagogikę specjalną specjalizacja resocjalizacja z pracą sądową?