Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, wyglądam jak babochłop...nie chcę mi się żyć

Polecane posty

Gość gość

jestem wysoka, mam bardzo szerokie ramiona mimio, ze szczupla jestem, wielu facetow jest drobniejszej budowy ode mnie :( latem unikam krotkich bluzek, pokazywania ramion bo wygladam fatalnie nie mam sylwetki osy tylko bardziej V

to dobrze ciesz się z takiej sylwetki, ja mam podobną, też jestem szczupła, i cieszę się, przynajmniej nie mam wielkiej d*py jak co niektore moje znajome, a co do szerokich barow, to polub iłam je, a jeśli Tobie to przeszkadza, zawsze możesz spróbować się tak ubrać by to zamaskować

Gość gość
nie przejmuj sie, nie chodzi o wygląd tylko o szczescie do facetow. Sa sliczne zgrabne samotne kobiety i brzydkie grube mężatki, więc jak spotkasz tego jedynego to on nie bedzie patrzec na wyglad.

Gość gość
a ile masz wzrostu? a tym że faceci są drobniejsi od ciebie się nie przejmuj, bo to ich problem jeśli mają 170 cm, 60 kg i wąskie ramionka

Gość gość
niektóre kobiety całe życie nie mogą trafić na tego jedynego

Gość gość
to prawda ale chodzi mi o to, że niewazny wygląd bo często widze na ulicy parę: ona brzydka i gruba, on przystojny. Kobietę o takiej budowie jak Ty też widzialam niedawno jak szla z facetem i to przystojnym.

Gość gość
Wystarczy się odpowiednio ubrać, do tego odpowiedni makijaż, fryzura, uśmiech i na pewno kogoś znajdziesz ;)

Gość gość
A jak z twarzą? W końcu to ona jest największą wizytówką.

Gość gość
taką figurę bardzo łatwo zamaskowac nosząc rozkloszowane spódnice