Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWCZYNY CZY ZNACIE NATURALNY KREM BEZ CHEMII I PARABENÓW I TANI DO TEGO

Polecane posty

Gość gość

SLYSZALAM O JAKIMS ava krem i bialy jelen. ale nie wiem gdzie dostane a moze polecacie cos innego? chodzi o taki zeby tez byl dobry pod oczy i nawilzal.. moze znacie taki krem i bez tej calej chemii.

Gość gość
AVA TO CHEMIA TEZ

Gość gość
taki krem nie istnieje, jak sobie wyobrazasz ze krem taki cały naturalny sie nie zepsuje bez konsewantów??!!

Gość gość
oliwa z oliwek jest bez konserwantów

Gość gość
olej kokosowy, migdałowy, jojoba. Tonik z zielonej herbaty. Peeling kawowy. I cera jak marzenie.

Gość gość
Używaj zwykłej oliwki dla niemowląt i mydełka bobas rumiankowe albo inne też dla niemowląt. Tam najmniej tego badziewia

Gość gość
a gdzie mam kupic te oleje kokosowe ..to przeciez mega drogie podobno.. i skora sie swieci po ty,,:( gdzie to kupujecie??

Gość gość
cytryna, białko kurzego jaja, miód pszczeli, kiwi, plastry świeżego ogórka, truskawki, zielona herbata, czarna herbata na oczy, serwatka - jedne z naturalnych kosmetyków, do tego zwykła przegotowana woda

Gość gość
ale twarz mam smarowac nawet przed wyjsciem do ludzi i do pracy oliwka dla niemowląt?? no co wy> przeciez to sie swieci straszliwie..

Gość gość
sylveco lekki krem rokitnikowy

Gość gość
alterra z rosmana jest naturalna i tania (8 do 12zł)

Gość gość
ALE KTORY ALTERRa

Gość gość
który alterra ? każdy z ich seri jest na podobnej zasadzie więc który Ci pasuje

Gość gość
Stosuj co wieczór po umyciu inhalację na twarz albo ciepły okład z gorącej wody i kilku kropli oliwki. Nawilżasz i ujędrniasz w ten sposób skórę. Od czasu do czasu połóż sobie kilka plastrów świeżego ogórka na twarz i dekolt. Rób też maseczki miodowo-cytrynowe albo ściągające z ubitego białka z sokiem z cytryny. Wszystko zależy jaką masz cerę suchą, mieszaną czy tłustą. Od tego powinnaś zacząć całą dyskusję

spróbuj z oliwą z oliwek, ale musi być dobra, nie hipermarketowa mieszanka nie wiadomo skąd. Ja kupiłam na allegro, oliwę z Tunezji bazyliową i cytrynową, super, pachnie pięknie. mieszam z kremem albo używam samej na twarz na wieczór. Efekt super.

Gość gość
Potwierdzam, kupiłam oryginalną tunezyjską oliwa z oliwek na allegro i jest rewelacyjna do masażu przeciwzmarszczkowego: zawartość kapsułki z witaminą E wymieszać z oliwą i nałożyć na twarz przy okazji wykonując masaż miejsc szczególnie podatnych na tworzenie się zmarszczek – okolice oczu, ust, czoła. Używam jej do demakijażu i do kąpieli. Gorąco polecam i gwarantuję że tunezyjska oliwa przerosła moje oczekiwania. Pozdrawiam Kaśka

Gość gość
olej kokosowy nierafinowany - a mój n jeden jeśli chodzi o krem to polski produkt - wyrób medyczny ze srebrem koloidalnym i paroma innymi rzeczami -mam problemy skórne i ten krem daje radę - Beta Skin Natural Active Cream.

Gość gość
Alterra w Rossmannie, np ten z białym winogronem. Sylveco? ale nie pamietam czy on miał cyz nie miał parabeny

Gość gość
Jak chcesz coś naturalnego co mocno nawilża, to zrób sobie sama żel lniany. To bardzo proste, poszukaj przepisu w internecie. Możesz go nakładać na włosy i skórę, mieszać z miodem albo cytryną.

Gość Kaśka234
Mogę polecić Wam "Grazja Oil" 100% naturalny. Olejek można stosować zamiast kremów-bardzo dobrze się wchłania, makijaż w ogóle nie rozmazuje się. Skóra przez cały dzień jest pięknie rozświetlona. Olejek między innymi likwiduje rozstępy, przebarwienia, świetnie ujędrnia skórę. Olejek świetnie sprawdza się przy masażu. To jakie są efekty nie da się opisać w kilku zdaniach. Uwielbiam go. W mojej łazience jest jak trofeum. Używając tego olejku odstawiłam wszystkie kosmetyki. Dla zainteresowanych podaję link gdzie można o tym poczytać i kupić. http://mea-oleum.eu/ber/index.html

Gość gość
kremy sylveco są naturalne i dlatego mają ważność tylko 3 miesiące od otwarcia jedyny szkopuł w tym że bardziej śmierdzą niż pachną

Gość gość
Sylveco moze byc. Poldcam ci naturalne olejki,sa internetowe sklepy z polproduktami gdzie je kupisz za grosze np. zrob sobie krem,escopa itp. Masa tego jest. Gotowy zestaw na krem tez mozna kupic. Zajrzyc na strone z kosmetykami fitomedu albo himalaya,sa tez dostepne w aptekach gemini.

Gość Gość
Dnia 19.05.2015 o 17:22, Gość gość napisał:

kremy sylveco są naturalne i dlatego mają ważność tylko 3 miesiące od otwarcia jedyny szkopuł w tym że bardziej śmierdzą niż pachną

Śmierdzą ale są wg mnie najlepsze w tym szajsie z drogerii czy apteki.