Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sponsorowane z naszych podatków in vitro to fabryka potworów

Polecane posty

Gość gość

dziecko którego zabicia na zadanie matki odmówił chazan pochodzilo z in vitro sponsorowanego z podatków. refundacje tej metody wprowadzili partacze z PO. na co do cholery idą nasze pieniądze! na produkcje kalek? a mamusia też niezłą najpierw ręce wyciąga po moje pieniądze a później aborcja jej w głowie a jakim prawem skoro nie zapłaciła sama za jego powstanie. niech szmata odda te kasę! natura się nie myli tą baba nie powinna mieć dzieci. swoją drogą na zapłacenie za zapłodnienie in vitro jej nie stać a na wychowanie dziecka by idiotka miała? dalej by patologia po państwowe pieniądze łapska wyciągała bo by na życie jej nie starczyło. mam nadzieję że więcej zabiegów tej szmacie państwo nie będzie fundowalo.

Gość gość
Ale uważaj żebyś się jadem nie zapluła

ja już to dawno pisałem ze wady genetyczne sa o wiele czestrze niz zapłodnione tradycyjnie

Gość gość
a moze tez jestes tepa dzido przeiciw transplantacji serca? bo wczesniej katole tez byli przeciw:) a zawsze tlumoki sa 1000 lat za murzynami coz poradzic trzeba sie wyproowadzic

Gość gość
Na leki na raka czy stwardnienie rozsiane w tym nienormalnym kraju kasy nie ma ale na fanaberie bezpłodnych to już tak I to za wspólną kasę Wstydu nie macie, że łapy po te pieniądze wyciągacie Nie macie potomstwa -wasz problem Albo się z tym pogódźcie albo z własnej kieszeni pieniądze na zabiegi wyłóżcie a nie chorym -JUŻ ISTNIEJĄCYM LUDZIOM, zabieracie Bezwstydnicy

>>>Bezwstydnicy<<< Wieczne odpoczywanie racz jej dać Panie, a światłość wiekuista niechaj jej świeci. Niech odpoczywa w pokoju wiecznym & JAK NAJPRĘDZEJ !!! :D :D :D

Gość gość
bezplodnosc jest problemem calego kraju -nie ma dzieci nie bedzie mlodych do pracy i kto ci bedzie na emeryture zapierdalal.kobieta teraz musi pracowac nie to co kiedys ,ze od 18 roku dzieci plodzila i wychowywala.

Gość gość
to nie natura tylko system jaki sie wkradl studia praca i kobieta ma 30 lat i jest problem z ciaza

Gość gość
jak nie bedzie mlodych Polakow to zaczna emigrantow zatrudniac tak jak w innych krajach Europy,juz jest od dawna.

Innych emigrantów już nie będzie. Po to nas do tej Unii wciągnęli, byśmy ich system emerytalny uratowali (naszym kosztem :( ).

Gość gość
najpierw domagają się zaplodnienia in-vitro, później żądają aborcji

Gość gość
ty idiotko, uważasz że jak nie będzie dzieci z in vitro to nie będzie komu pracować na emerytury? gdyby teraz była praca dla młodych pozwalająca im godnie żyć i dająca możliwość utrzymania rodziny to decydowaliby się na dzieci, dlaczego w krajach z których są dobre zarobki i socjal Polki rodzą na potęgę, a w kraju w ogóle nie decydują się na dzieci? a jak już te dzieci mają to większość nie jest w stanie ich utrzymać i wyjeżdża z całą rodzina za granicę? trzeba być tępa strzała żeby rozwiązania problemów demograficznych szukać w in vitro :O i co ten "człowiek " stworzony za nasze podatki, którego nie chciał zabić chazan będzie pracował na nasze emerytury? :-D

Gość gość
Ja mam lewicowe poglądy ale jestem przeciwna in-vitro i przeszczepom serca? Można? Można, kto powiedział że jest albo lewo albo prawo? to że mam poglądy lewicowe nie oznacza że muszę popierać gender lub in-vitro, każdy człowiek ma własny światopogląd i można wypośrodkować

Gość gość
homosie mi nie przeszkadzają, jeśli ktoś uważa że urodził się z nieprawdiłową płcią to niech się operuje, ale gender jestem przeciwna, te choroby to margines i po co mieszać w to zdrowych? ja swojego dziecka nie pozwoliłabym przebrać. Jestem za aborcją na życzenie, ale in-vitro jak dla mnie to eksperyment genetyczny. Chyba nie muszę wszystkiego łykać?

Gość gość
kolejny "sukces" tuska

Gość gość
Jak mozna porównywać in vitro do przeszczepu serca? przeszczep serca ratuje życie, a in vitro to widzimisie głupiej baby z wscieklizną macicy, która przecież moglaby adoptowac dziecko z domu dziecka, ale nie , bo ona się uważa że ma tak GENIALNE cudowne geny że koniecznie musi mieć SWOJE dziecko!! dla mnie to idiotyzm.

Gość Katemm
A mnie się wydaje ze tego pierwszego posta napisała jakaś stara zgorzkniala baba bez chłopa, zapatrzona we własną pracę, której gul skacze że nie może się o dziecko starać już... Albo jakich męski trep bez żony bo która by takiego chciała. Może to by też osoba która nigdy takiego problemu nie miała bez empatii i ze znieczulica spoleczna :-) nie ma co się takimi trepami przejmować :-) jeszcze teraz leki są finansowane :-D mniejsza z tym ktoś kto się nie znalazł w sytuacji niepłodności nie ma prawa kogoś oceniać bo zwyczajnie tego nie zrozumie jaką tragedia jest brak możliwości posiadania dziecka. Amerykańscy naukowcy porownali problem nieplodnosci z chorobą raka... Podobno zarówno kobiety które które dowiadują się że z jakichś powodów nie mogą mieć dzieci dozbaja podobnej traumy do ludzi którzy dowiadują się ze są chorzy na nowotwór złośliwy i nieuleczalny. Mówienie o kobietach które nie mogą mieć dzieci w taki sposób jest zwyczajnie chamskie i bez klasy. Cieszę się ze in vitro jest refundowane i ze więcej osób będzie mogło próbować w ten sposób.. Kochane trzymam za was kciuki... A i przez in vitro rodzi się bardzo dużo dzieci zdrowych a wady płodu wynikają raczej nie przez sam zabieg ile przez przypadłości rodziców którzy często nie są bardzo dokładnie przebadani przed tym zabiegiem.... Jest problem np. Z zapchanymi jajowodami ok od razu in vitro i nie szuka się innych problemów wychodząc z założenia że ten był jedynym. Lepiej najpierw super się przebadac :-) Powodzenia

Gość gość
"""""""""A mnie się wydaje ze tego pierwszego posta napisała jakaś stara zgorzkniala baba bez chłopa, zapatrzona we własną pracę, której gul skacze że nie może się o dziecko starać już... Albo jakich męski trep bez żony bo która by takiego chciała. Może to by też osoba która nigdy takiego problemu nie miała bez empatii i ze znieczulica spoleczna usmiech.gif nie ma co się takimi trepami przejmować""""""""""" Znieczulicę społeczną to mają te pary co łapy po kasę na in vitro wyciągają, bo patrzą tylko na siebie a nie to, że w Polsce nie ma kasy na leczenie już żyjących ludzi Także hamuj się bo strasznie jednostronnie myślisz Jak nie możesz mieć swojego potomstwa to za in vitro sam płać albo do domu dziecka po adopcję leć egoisto zasrany

Gość gość
natura wie co robi, nie dochodzi do zaplodnienia, bo zrodziloby się z tego chore potomstwo, ale bezplodni zapatrzeni w siebie ludzie za wszelką cenę chcą rozpropagować swoje chore geny i skutek jest taki, że z in vitro "powstają" potwory, dzieci Frankensteina.

Gość gość
dzieckiem frankensteina to ty jesteś, zapluta prawicowa kur/wo. popatrz na dowód swojego starego to się przekonasz. tfu, na pohybel aryjskim kundlom

Gość gość
Potwór to ty jesteś a zamiast patrzeć na ludzi którzy walczą o swoje szczęście popatrz jak rząd rządzi pieniędzmi wkładając je głównie we własne kieszenie. Jak chcesz zobaczyć potwora i egoiste to spojrz w lusterko :-) ps. Ja mam śliczną zdrowiutka córeczkę z in vitro która ma 5lat i ma więcej oleju w głowie niż ty wiec pewnie nie dzieci z in vitro tylko dzieci jełopow są potworami i przyglupami :-D ps. a teraz powiem ci więcej podchodzę do kolejnego z programu rządowego aby starać się o drugie dziecko i leki też mam refundowane... A chcesz sobie adoptować dziecko to sobie adoptuj Powodzenia :-) ale nie wiem czy ktoś takiemu porworowi by dał możliwość adopcji :-D

Gość gość
Ps kochani te perfidne posty to jakiś dzieciak pisze który nawet nie wie jakie mogą być przyczyny nieplodnosci :-) i jak co to tylko geny winne. Rozmazajcie się jak możecie a państwo daje takie możliwości to korzystajcie... I tak jesteśmy pod względem pomocy socjalnej na szarym końcu Europy :-) Powodzenia