Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet i randek

Polecane posty

Gość gość

Powiedźmy że poznajecie kogoś na czacie rozmawiacie sobie kilka tygodni potem, macie swoje zdjęcia, teoretycznie się sobie podobacie i potem przychodzi spotkanie, facet niestety na żywo wrażenia wyglądem nie robi, nie jest w waszym typie ale jesteś akurat sama i nie ma w pobliżu kogoś fajnego co tak miło się spędza czas. Piszecie po spotkaniu z takim gościem jakby nigdy nic czy urywacie znajomość? Jak się próbujecie go pozbyć?

Gość gość
jak mi sie ktos nie podoba to koncze znajomosc.

Gość cxza
A mnie ciekawi jak postępują w takiej samej sytuacji mężczyźni, przecież sprawa dotyczy dwóch stron:)

Gość gość
ja jako facet zrywam kontkt od razu choć tak naprawdę to bodajrze 2 razy to zrobiłem w życiu reszta znajomości to zerwanie przez nie kontaktu.

Gość cxza
A nie lepiej powiedzieć, że "to nie jest jednak to" postawić sprawę jasno, anie urywać znajomość przez brak kontaktu?

Gość gość
ja jako kobieta mam wtedy urwanie głowy i przepadam bez wieści cos jeszcze napiszę miłego na luzie w międzyczasie a potem mogę też wyjaśnić że zupełnie nie mam czasu w tym okresie na bliższe znajomości ale było bardzo miło :-)

Gość gość
Ja najczęściej pisałam, że to nie to i tyle. Babą jestem:)

Gość gość
"gość wczoraj ja jako kobieta mam wtedy urwanie głowy i przepadam bez wieści cos jeszcze napiszę miłego na luzie w międzyczasie a potem mogę też wyjaśnić że zupełnie nie mam czasu w tym okresie na bliższe znajomości ale było bardzo miło usmiech.gif " Kiedyś mi tak jedna na randce powiedziała na koniec nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać bo raz że brzydka to dwa że pusta i z gadki to inteligencją nie grzeszyła...