Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyryr

Pieszczoty bez wzajemności.

Polecane posty

Gość Tyryr

witam , otóż mam problem , iż jestem z dziewczyną pół roku ja mam 18 lat ona 16 i jest dziewicą , problem polega na tym , ze ja nastawiam sie z myślą co spotkanie , żeby bylo jej jak najlepiej , robie jej tą minetke , palcówke rózne pieszczoty i ona to lubi , za to ona ,ze swojej strony nic , nawet sie pobawić nim nie chce, co moze byc tego powodem rozmawialiśmy o tym , to unika tego tematu i strasznie mnie to denerwuje ponieważ wiecznie nie będe tego tolerował i pisze to z zapytaniem co może być powodem takiego zachowania. pozdro ;)

Gość gość
Znajdz kobietę, nie dziecko

Gość gość
Jesteś idiota. Ona ma 16 lat. Widocznie nie czuje się gotowa Co za dupek z ciebie i dzieciak.

Gość gość
Pisałem , ze jest dziewicą . Dlaczego uważasz mnie za idiote ? Rozmawialiśmy o tym powiedziała , ze jest w pełni gotowa i nie ma hamulców, ale jak przychodzi co do czego to poprostu coś w niej pęka i nie potrafi sie przełamać żeby cokolwiek odwzajemnić.

Gość gość
Chlopczyku,naprawdę tak ciężko myślisz??? Jeśli się wycofuje.. to chyba oznacza, ze jednak nie gotowa????zaxznij myśleć głowa..a nie główka..

Gość gość
Kto nie śpi i porządku pilnuje ?