Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rytualistka Justyna

rytuał miłosny

Polecane posty

Witam serdecznie. Mam na imię Justyna. Od kilku lat zajmuję się wykonywaniem rytuałów miłosnych. Przybyłam tu po to, aby je Państwu zaoferować. Moje rytuały to tylko biała magia. Do rytuału używam wyłącznie naturalnych składników. Jako, że jestem tu nowa, wykonam 5 pierwszych rytuałów za 30 zł (cena samych produktów), kolejne będą płatne normalnie, w zależności od przypadku. W zamian za napisanie opinii o mnie i działaniu mojego rytuału u Państwa. Oczekuję prawdziwych opinii. Nawet jeśli nie zadziała. Wiem, że najgorsza jest nadzieja, która nigdy nie zostanie spełniona, dlatego nie jestem oszustką. Przed każdym rytuałem sprawdzam szanse powodzenie i niestety, nie w każdym przypadku się podejmę. Specjalizuję się tylko w sprawach miłosnych, w innych proszę nie pisać. Mój adres email : justyna.rytualistka@wp.pl

Gość gość
Byliśmy ze soba 3 lata i muszę przyznać że zdarzało się że nie byliśmy ze sobą całkiem w porzadku. Zostawiłam go sama, bo w tamtym momencie wydawało mi się że go nie kocham. Ale myliłam się. Naprawdę było mi bez niego ciężko, i zdałam sobie sprawę że to ten jedyny. A on tymczasem dobrze się bawił z kolegami i koleżaneczkami….odzyskałam go dopiero po zamówieniu rytuału ze strony http://urok-milosny.pl i teraz jest między nami wspaniale.