Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka40

Młoszy kolega z pracy

Polecane posty

Gość Kasieńka40

Od pewnego czasu fascynuje mnie młodszy kolega z pracy. On ma 30 lat, ja jestem 10 lat starsza i mam męża i dwóch synów. Śnił mi się nawet kilka razy. Mam ochotę na wiele nieprzyzwoitych rzeczy z nim, ale nie wiem jak zainicjować jakąs sytuację. niedawno po takiej imprezie integracyjnej w firmie jechaliśmy w kilka osób samochodem i siedziałam mu na kolanach. Wszycy trochę wypili i kiedy wysiadaliśmy powiedział mi, że mam zgrabną pupę, ale potem nigdy żadne z nas do tego nie nawiązało. Zauwazyłam, że on czasami nieśmiało zerka mi w dekolt, czyli, że chyba trochę atrakcyjna dla niego jestem.

Gość gość
Jak zwykle. Starej pici młody kut się świci . A do garów stara bździągwo bo niedługo babcią będziesz .

Gość gość
Częściej pokazuj dekolt, kręc przy nim tyłkiem, a kiedy zauważysz, że jest zainteresowany zapytaj go czy mu się podobasz

Gość goly
Ja mam 20 lat i mila checia bym sie z toba zabawil

Gość gość
Niejeden by się skusił na fajną 40letnią dupcię

Gość gość
ja mam ochotę na starszą koleżanke z pracy

Gość mirrrrrage
Ja miałam romans z 17 lat mlodszym. Powtorze to doświadczenie,na pewno:-)

Gość gość
Czy jakaś Pani około 40tki pokazałaby swoją pochwę 17-latkowi?

Gość gość
A ile Ty masz Mirrrrrage jesli mozna spytac? :)

Gość mirrrrrage
45

Gość gość
Ja mam 40 moze ppznamy sie blizej?

Gość gość
Mirrrrrage a dajesz się walić w kakao?

Gość gość
Moze jest jakas 40 chetna na seks

Gość mirrrrrage
A skąd jesteś 40 latku?

Gość gość
Mirrrrrage uwazaj bo to pewnie Andrzejek K..on jest wszędzie, chyba nic innego nie robi,tylko tu siedzi i pisze o d***e.

Gość gość17latek
Mirrrrrage pokażesz mi pochwę?

Gość mirrrrrage
Dziecinko,jesteś w internecie,odpal odpowiednia stronę i sobie obejrzyj,

Gość koke
Kasieńka40 - z tego co przeczytałem po prostu macie się ku sobie, Ty masz na niego ochotę, a on ma Ciebie. Klasyczny numerek w pracy. Nie wnikam w szczegóły, rozpatruję tę konkretną sytuację, jak to się powinno potoczyć. Jeśli chcesz zainicjować kontakt, który zakończy się zbliżeniem, daj mu znak, na przykład zalotne spojrzenie, przygryzienie warg ust zabawa włosami, otarcie nogi o nogę...kiedy na przykład stoisz przy maszynie do ksero. On, skoro ma Cię na oku, powinien to zauważyć i wziąć sprawy w swoje ręce, nawiązać dialog, flirt, podtrzymać tę fascynację, a potem doprowadzić do dyskretnej konsumpcji Waszej "relacji". Jesteś kobietą z doświadczeniem życiowym, na pewno masz w stosunku potencjalnego kochanka jakieś oczekiwania. Z doświadczenia - byłem wielokrotnie na takich "szkoleniach firmowych" - powiem Ci, że staraj się unikać takich sytuacji, polegających na tym, że jesteście grupą po alkoholu, Ty mu siadasz na kolanach, a wszystko to na oczach ludzi z którymi łączą Was zawodowe sprawy...Wygląda to tak jakbyś się mu narzucała, a nie o to chodzi, Tutaj trzeba z Twojej strony dać mu znak, że oczekujesz aby on wziął sprawy w swoje ręce. Powinien zabrać Cię do pokoju, na osobności wyjawić Ci jak piękne masz spojrzenie...Jak ponętne usta...I wziąć Cie jak przystało na faceta. Tak robią zdobywcy na "szkoleniach firmowych". Natomiast branie Cię na kolana, tak przy wszystkich, publicznie, w otoczeniu ludzi z firmy, raczej nie jest dobrym pomysłem biorąc pod uwagę fakt, że jesteś kobietą w związku, z dwójką dzieci. Nie wiem jakie ten kolo ma doświadczenie w tych sprawach, ale powinien do dyskretniej rozgrywać akcje, na pewno nie tak aby się z tym afiszować.

Gość gość
Ponad trzy lata spotykalam się z kolega z pracy..a właściwie moim podwładnym. Był młodszy o prawie 20 lat.Ja mężatka, on miał narzeczoną. Ciężko to było ukryć, bo trudno o dyskrecje gdy chemia ogromna.

Gość gość
:)no jeja no znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
A to się wyklucza? Zaskocze cie...wcale.

No właśnie ona jest w związku...Dyskrecja tutaj jest bardzo ważna, poza tym to jest praca, życie zawodowe niby nikt nie patrzy ale tak naprawdę wszyscy wiedzą o co chodzi. Sugeruję raczej nie okazywać tego publicznie, szczególnie w takim miejscu jak praca, ktoś to może przyuważyć, świat jest mały, widziałem dosyć bolesne finały takich spraw. Wiadomo jest chemia, ale to nie jest młodzieńczy flirt czy "wyryw" w klubie...Dwoje dorosłych ludzi, ona jest w związku, facet powinien zachowywać się odpowiedzialnie i zrobić to tak, aby nikt nie widział, a przynajmniej tak oczywistych akcji jak bajery na kolanach. Jest dużo miejsc, dyskretnych, gdzie można się ustawić na numer.

Gość gość
poznalam kilku przystojnych mlodszych facetow ktorzy mi sie bardzo podobali

Gość gość
podobaja mi sie tylko mlodzi

Gość gość
Starym prukwom zachciało się młodego kut​asa :O

Gość gość
Eh ty idioto

Gość gość
napisz do mnie na arek007007@vip.onet.pl to cos Ci napisze, co powinno Cie zainteresowac.