Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

guuupia rogata bestia

NUDA ..NA WAKACJACH.

Polecane posty

Spróbuj.ja tu jakby na swoim terenie jestem.i malo uległa do tego.:-p Rogata,kupiłam frugo jak mówiłaś....a cię nie ma.sama mam wypić?czy czekać?

Na razie mało uległa. Będziesz przez to lepiej smakować, kiedy w końcu ulegniesz ;) A Rogatą i innych chyba wypłoszyło to że my dwoje tak dziś zdominowaliśmy wątek....

Tłoczniej jest wieczorem i nocą.na nudzie nie ma jednostek dominujących.jak baty to wszystkim i od wszystkich.:-D No i ten miękki banan...:-( jak ci wierzyć?:-p

A na razie będę musiał się pożegnać 😘... ale później będę tu zaglądał i sprawdzał, czy przypadkiem nie wypinasz ochoczo tyłka :classic_cool:

No i nastała cisza.niezręczna.nie musiałeś podkreślać,że ten problem z moją uległością to się ciągnieeeeee....jak transsiberian :-D

No może :-) tak zresztą jak interpretacja nicka:-D Będziesz wypatrywał?:-)jak przyjdziesz i zobaczysz księżyc w nowiu to nie będzie to.:-D często stoję w progu i wypinam.jak nie ma przeciągu. T.w swoim fotelu w kącie.....stare czasy:-D

Gość g r b
Awa ..ty mnie na zielone nie namawiaj , bo jak ja się zepnę:D Weekendowo się zaczyna znowu zastój będzie :P No i wszystkie jednogłośnie wolimy starszych :D Bo w naszym wieku :D:D:D

Gość g r b
Widziałam widziałam ,sex aż z was kapie na podłogę :p I do tego ciastkami się tu kusi :D I banana też bym zjadła :D

Gość g r b
gdzie obok bo już wczoraj gadałaś obok GDZIE .. bo czasu nie mam szukać :p