Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu nad MORZEM są takie paskudne kwatery

Polecane posty

Gość gość

aż się odechciewa szukać i jeszcze nazywają to "apartamentami" :o Ok rozumiem , 20-30 zł za osobę ale windować cenę pod długi sierpniowy weekend do powiedzmy 80-90 za osobę i w zamian dawać wczesny prl ?

Gość gość
to jedź za granicę.

Gość gość
ja się wlasnie za miesiąc wybieram tak w ciemno jechać i nie wiem czego się tam spodziewać. jakie ceny i jakie warunki.poradzili mi tylko żeby brac pokoj z lazienka.

Gość gość
Ja jade w niedziele. Zanim zarezerwowalam pokój sprawdzilam opinie, poprosilam o realne zdjęcia. Pokój jest z lazienka i dostępem do kuchni. Czysty, zadbany, z telewizorem, lodówka, balkonem. 35 zl od osoby za dobę. Jest dostęp do pralki, suszarki, żelazka, dostępne są nieodplatnie lezaki. Nigdy nie pojechalabym w ciemno

Gość gość
gość dziś a gdzie konkretnie jedziesz? ja przeglądałam oferty to 35 -40 zł to były najczęściej pokoje bez łazienki

Gość gość
Gdynia.

Gość Pulka
Dlatego my wybieramy hotel - sprawdzony w zeszłym roku, 4* i świetny standard plus pycha jedzenie, kryty basen, itp. Może nie jest tanio, bo wychodzi gdzieś koło 480 zł za dwójkę, ale ja wolałabym siedzieć w domu niż męczyć się w obskurnej kwaterze, nawet jeśli tanio...

Gość gość
byłam w Mrzeżynie i spokojnie mogłabym tam wrócić. libra, ale nie za 30 zł, bez przesadyzmu...

Gość gość
ja tam wole zagraniczne morze,przynajmniej pogoda zawsze jest

Gość gość1a
Domek, z łazienką i kuchnią - 40zł od osoby/doba. Władysławowo.

A wy jedziecie nad morze po to, żeby w luksusach się w hotelu pławić? Normalny pokój z łazienką, jeśli jest dostęp do kuchni to super. Przecież i tak w tym pokoju tylko śpisz, a wakacje spędzasz na zewnątrz.

Gość gość
no nie wiem, czy jest tak źle.. ja miałam okazję być w kilku hotelach nad morzem i nie narzekałam, bo nie było na co - pokoje wygodne, zadbane, zawsze wysprzątane były a pościel świeża. Dla przykladu mój ostatni nocleg w Mielnie - http://pokojenadmorzemmielno.pl - jak dla mnie standard bardzo ok.