Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmonika123

Mam cudownego męża

Polecane posty

Gość zmonika123

Tak dla odmiany bo wszyscy piszą o tym jak im źle w związkach pomyślałam o założeniu tematu gdzie będzie przedstawiony obraz prawdziwych mężczyzn i kochających mężów i ojców. Mój mąż jest dla mnie najcudowniejszy na świcie. Rozumie każde moje wahania nastroju i zawsze poprawia mi humor. Nie pije. Zarabia. Nie ślęczy nad meczami tylko woli piłkę w realu z dziećmi. Wyręcza mnie często w obowiązkach i pozwala mi a nawet zmusza do chwili oddechu od codzienności. Niczego mi nie żałuje jeśli tylko sytuacja na to pozwala i nie chodzi po barach z kumplami. Nie potrzebuję do szczęścia nikogo prócz niego. Jest mężczyzną o jakim niektórzy mogą tylko pomarzyć i chcę spędzić z nim resztę życia.

Gość zmonika123
Chyba ludzi interesują jedynie nieszczęścia a to co dobre to się bokiem omija

Ja mam tak cudownego narzeczonego ;) nie wyobrażam sobie bez niego życia jest niesamowity pod każdym względem ;) kochany, czuły, cierpliwy, pomocny, opiekuńczy ;)

Gość zmonika123
I nieprawdą jest że wszyscy faceci to świnie bo wyjątki się zdarzają. Gratuluję

Gość gość
no to gratulacje,zdarzaja sie jeszcze porzadni odpowiedzialni mezowie powodzenia

dokładnie tak są wyjątki i w płci męskiej i żeńskiej a ideałów nie ma ale każdy człowiek może znaleźć dla siebie swój ideał ale też nie musi ;)