Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8877

podejrzewam u siebie depresję gdzie szukać pomocy

Polecane posty

Gość gość8877

Psycholog? Psychiatra ? Zwykly internista? Gdzie szukać pomocy ? Coś się dzieje ze mna niedobrego, depresja,zalamanie nerwowe, schizofrenia...nie wiem ale trwa od pól roku i jest coraz gorzej. Mam myśli samobójcze,napady histerycznego szalu,gniewu,placzu,smutku,zmęczenia

Gość gość8877
A to się jakieś lekarstwa bierze? Wstydzę się tego...nie wyobrażam sobie opowiadania o swoim życiu na kozetce

nie bój się to jest lekarz jak każdy inny on wiele już słyszał opowiesz mu co jest nie tak następnie diagnoza i ewentualnie leki

Gość gość
Na kafe wszyscy na antydepresantach :classic_cool:

Gość patrycjamakieta
Cześć! Ja miałam podobne problemy i długo szukałam skutecznego rozwiązania na moją kieszeń. Niestety tradycyjna wizyta u psychologa jest bardzo droga, a należy brać pod uwagę, że jedna taka sesja nie wystarczy. Wtedy natknęłam się na serwis SpokójDucha.pl. Zrobiłam test, otrzymałam darmową poradę w formie wideo! Polecili mi też lekturę dla osób o podobnym problemie do mojego, naprawdę niedrogiego specjalistę z mojego województwa oraz e-kurs, dzięki któremu zupełnie zmieniłam moje nastawienie do spraw, które mnie dręczyły :) Polecam wszystkim serdecznie! "Projekt współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego z Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka. Dotacje na innowacje - Inwestujemy w waszą przyszłość."

Gość gość
Udaj się do psychiatry. Zastanów się przed taką wizytą jakie masz objawy, wypisz je sobie najlepiej na kartce. Myśli samobójcze, są bezwzględnym wskazaniem do wizyty u psychiatry. Zapisz się jak najszybciej. W moim mieście na leczenie w Poradni Zaburzeń Osobowości, gdzie przyjmuje bezpłatny psychiatra czeka się miesiąc. U psychiatry nie opowiada się swojego życia na kozetce. Tam się opowiada o konkretnych rzeczach tj. o swoich objawach. W razie potrzeby lekarz zadaje konkretniejsze pytania. Psychiatra to jest lekarz, który zapisuje leki.

Gość xaxa

wowin . pl / pomoc-psychologa-dla-kazdego-2/        - usuńcie sobie spacje

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,
ale okazuje się, że jest takich wielu. Wystarczy poszukać.

Gość xaxa

Ja niestety potrzebowałem psychologa, jak byłem na studiach i nie znalazłem żadnego na NFZ,

Gość xaxa