Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak skutecznie spławić...

Polecane posty

Gość gość

niechcianego "adoratora"? jestem w związku, a facet przyczepił się i ciągle do mnie wypisuje, niby po przyjacielsku, i chce się spotkać.to dobry kumpel mojej koleżanki, więc nie chcę go częstować czymś w stylu "spie/r/d/alaj"... normalne odmowy nie działają, ciągle zagaduje i zaprasza.

Gość gość
przyjmij zaproszenie na kawe i prz6jdz ze swoim facetem, wtedy zrozumie

Gość gość autorka tematu
też o tym myślałam, ale takie zagrania są zupełnie nie w moim stylu...

Gość gość
a on wie ze masz faceta?

Gość gość autorka tematu
wie, i na wszystkie jego próby umówienia się piszę, że mam faceta i nie umawiam się z nikim innym. on wtedy pisze, że to będzie koleżeńskie wyjście i tak w kółko. potem kończę rozmowę a za parę dni to samo...

Gość gość
A po co w ogóle odpisujesz ? Przestań reagować to mu się znudzi, sam odpuści. A jak odpisujesz z nerwami, wkurza Cię i myśli, że działa na Ciebie. Olej gościa i tyle.

Gość gość autorka tematu
nie odpisuję z nerwami, odpisuję normalnie, kulturalnie i oszczędnie... jestem dosyć "dzika" w kontaktach międzyludzkich, nieśmiała i często nie wiem, jak się zachować, stąd ten temat, nie wiem, jak się spławia takich facetów, bo zwykle miałam do czynienia z takimi, którzy rozumieli odmowę bardzo szybko.

Gość gość
Facet jest nachalny, przestań mu odpisywać

Gość gość
Najlepiej nie odpisywać i w miare możliwości odciąć się. najczęściej to działa. Niestety znam przypadek, że facet już pięć lat pisze i nagabuje koleżankę. Początkowo go spławiała a od dwoch lat w ogóle nie odpisuje. Niestety przyczepił się jak rzep i twierdzi, że ona jest miłością jego życia.

Gość gość
niech twój facet do niego napisze

Gość gość
facet nagabuje zajętą dziewczynę? :o niezły ma tupet.. a może Ty autorko tematu jednak dałaś mu do zrozumienia, że coś byś od niego chciała...?