Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO faceci moia " ze ta kobieta nadaje sie tylko na sex" dlaczego tylko ?

Polecane posty

Jeśli przechodzi to znaczy, że nie kochał. W moim języku, kochanie nie przechodzi. Mogę nadal kochać i życzyć mu szczęścia gdzie indziej.

Gość gość
jak sie nie widzielismy prawie rok czasu ,jak przyszedl do mnie Ja byla oziebla,bardzo obojetna,a on rzucil sie na mnie na sile zaczal mnie calowac zlapal mocno ..i mowi ze tyle czasu ,ze nie zatesknilam nawet do niego,taki zdziwiony,smutny :)

Xandre - znowu masz rację... Przecież człowiek zawsze może się odkochać. Miłość może przejść. Ma do tego prawo. Przecież człowiek może chcieć odejść, ma do tego prawo. Chodzi o to by zachować jakiś poziom, kulturę. Po prostu rozstać się w zgodzie. Ale co jeśli są dzieci, dom? Rozwodzić się, komplikować całe życie. A jaką mamy gwarancję, że z drugą osobą nam wypali? A jak nie to co? powtórka z rozrywki? Stad te zdrady kochanki, kochankowie, flirty. Niektórzy uważają, że to po prostu mniejsze zło, niż rozwód, potem kolejny rozwód itd itp.

Gość gość
i tak to juz trwa pare lat klocimy sie ,znow godzimy.,, Juz da razy mu powiedzialam ,ze zycze mu szczescia wszystkiego dobrego,ale zeby dal mi spokoj ,a on spojrzal sie na mnie zasmial i mowi "nigdy koniec"... i tak wkolko.. I jak przyszedl do mnie po tej dlugiej przerwie zaczal mi gadac ,ze moj zegar juz tyka,ze juz powinnam miec rodzine,dziecko..ze ile tak dalej chce ciagnac bycie samej ? PO CO MI TO Mowi ? to jego powinno najmniej obchodzic..

gość dziś Nie, on nie żartuje sobie z ciebie. Naprawdę targają nim emocje. Poza tym nie znam go. Domyślam się jedynie z twojego opisu. Czy ma inne dziewczyny to nie wiem. Jakoś wątpię. Słuchaj ja teraz nie mam żadnej kochanki i myślę o ostatniej, ale nie odezwę się do niej, choć mnie korci i nie wiem, co by było jakby się do mnie odezwała. Mógłbym ulec, mimo, że nie chciałbym. Więc zobacz, z jednej strony uległbym jej (być może) bo nie mam innej, ale z drugiej strony, ona naprawdę była dla mnie ważna i myslę o niej. Więc to nie jest takie proste, że nie ma innej więc pisze czy dzwoni do ciebie. Rozumiesz o co mi chodzi?

Gość gość
faceta nie zrozumiecie za ciezkie !

gość dziś Nie, on nie robi sobie z ciebie jaj. Naprawdę tęskni. I to nie jest tak, że pisze do ciebie, bo nie ma innej. Zobacz jak to jest: po rozstaniu z jednym chłopakiem, nawet jesli dalej coś do niego czujesz, nie będziesz się odzywać do niego, jesli będziesz miała kogoś. Ta druga osoba ukoi twój ból. Ale najgorzej jak jest się samemu, siedzisz sam w weekend, sam w nocy i dostajesz szału. Wtedy ta cała tęsknota wraca, wraca uczucie. Zapominamy o tym co było złe.

Gość gość
gość dziś Nie, on nie robi sobie z ciebie jaj. Naprawdę tęskni. I to nie jest tak, że pisze do ciebie, bo nie ma innej. Zobacz jak to jest: po rozstaniu z jednym chłopakiem, nawet jesli dalej coś do niego czujesz, nie będziesz się odzywać do niego, jesli będziesz miała kogoś. Ta druga osoba ukoi twój ból. Ale najgorzej jak jest się samemu, siedzisz sam w weekend, sam w nocy i dostajesz szału. Wtedy ta cała tęsknota wraca, wraca uczucie. Zapominamy o tym co było złe.

Gość gość
on jest niezrownowazony psychicznie

Gość gość
facet jest jak pies obleci kazdaS.....

Gość gość
dlaczego niew idze dalszych waszych wypowiedzi ?

Gość gość
nie na jednym,jednej zycie sie konczy swoj na swojego trafi.

Gość gość
nie zyc wspomnieniami po co?szukac innej milosci lepszej ,ktora zapewni szacunek ,dobro zrozumienie.

Gość gość
no ciekawe ,niby cos czuje ,a nie odzywal sie prawie rok czasu ??? dziwne,,skoro by cos czul,kochal to nie pozwolilby ,zeby kobiete na taki dlugi czas zostawic,przeciez mogla juz zajsc ciaze z innym,albo zaplanoac slub,"chajtnac sie"

Gość gość
Sa kobiety do kochania i do ruchania. Wychodzi to z tego, ze faceci chca na partnerki porzadne kobiety a kobiety chca facetow ruchaczy. Kobietom puszczalstwo u facetow imponuje bo doswiadczony a facetom takie zachowania nie imponuja wrecz przeszkadzaja.

Gość gość
trzeba szukac wartosci w innym czlowieku,nie siedziec rozmyslac o czyms co nie jest warte twojego uczucia.

Gwarancji żadnej na nic nie mamy. Być z kimś bo dom...bo dzieci...jak dla mnie bzdura. Żadne to dobro dla dziecka, bo i tak wszystko na niby. Czego więc uczymy dzieci? Udawania? Tak dzieci są ważne, niektórzy twierdzą, że najważniejsze, ale my tez się liczymy. Nie można (jak dla mnie) się odkochać. Dla mnie to znak, że nigdy się tak naprawdę nie kochało. Nie zatrzymujmy przy sobie kogoś na siłę...uwierzcie...nie warto. Szczęścia nam to nie da. Samemu jest źle? Może, ale chyba gorzej być z kimś na siłę. Być samemu, a samotnym to różnica. Przynajmniej dla mnie. :)

Gość gość
pociag seksualny czuje,widocznie nie znalazl lepszej w tych sprawach

Coś tam do niej czuje. Ale pisałem, że nie powinien tak postępować. Trzyma kobietę na emocjonalnej smyczy. To złe. Ale ona może zmienić numer, nie odbierać jego telefonów. Widać że jednak to nie takie proste. I u niego to samo. Dla niego to też nie takie proste i tez nim targają sprzeczne uczucia, tak jak nią. Mimo wszystko powinien powstrzymać się od gadania bzdur o dzieciach, życiu razem. Facet powinien mieć jaja i mówić takie rzeczy będąc już pewnym czego chce. No ale są różni faceci. Ten nie ma charakteru.

Gość gość
masz wolny wybór to zależy od nas samych , którą stronę wybierzemy

Często tu kobiety pytają o to co nam podoba się w kobietach. Jak spotykam taką fajną, miła, inteligentną kobietę jak Xandre, tak roztropnie wypowiadającą się, to naprawdę wystarczy, że jest zadbana i kobieca a już ma się ochotę ją zjeść.

Michałłł cieszę się...to takie "moje" racje.... przemyślane, zaobserwowane, doświadczone. Wielu się ze mną nie zgodzi. Nie musi. To trudne jest. A tak z obserwacji, to niemal wszystkie gadki na kafeterii,mniej lub bardziej spłycone tego dotyczą. http://asset-9.soup.io/asset/7500/0570_9ef5.jpeg Buziaki. Do....napisania, kiedyś tam :)))

Gość gość
Michale a po co mi mowi ,ze moj zegar juz tyka,ze juz powinnam miec rodzine,dziecko..ze ile tak dalej chce ciagnac bycie samej ? PO CO MI TO Mowi ? to jego powinno najmniej obchodzic..

Gość gość
Michał wspomniales ze wyglad moze ci sie kobiety znudzic ,albo nie? od czego to zalezy ?

gość dziś Michale a po co mi mowi ,ze moj zegar juz tyka,ze juz powinnam miec rodzine,dziecko..ze ile tak dalej chce ciagnac bycie samej ? PO CO MI TO Mowi ? to jego powinno najmniej obchodzic.. Nie wiem czemu tak mówi. Żadnej tak nie mówiłem. To głupie. Ale zauważyłem u facetów jedną cechę. Mówią kobiecie niemiłe rzeczy, żeby nie czuła się taka silna. Mój znajomy miał dużo młodszą, bardzo ładną w porównaniu do niego kobietę. Więc ciągle do niej mówił "stara", "Gienia". Robił to moim zdaniem, żeby nie czuła się tak pewnie w tym związku. Może ten twój wykorzystuje taki sam mechanizm. Może masz w nim widzieć swoją szansę, może masz być dla niego lepsza, prosić i przepraszać. Ale znając takich typów, nawet jeśli byś ugięła przed nim karku, to może jedynie poczuć że "wygrał" i sobie odejść. Neistety, co głupie, ale często tak jest w związkach toczy się walka o to komu bardziej zależy. jak ktoś poczuje się urażony, obrażony odejściem drugiej osoby, to chce poczuć się lepiej rozdrapując wszystko na nowo. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi.