Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kasa

Polecane posty

Gość gość

Czy Wasi faceci wydają na was kase ? kupują ciuszki itd ?

Gość Sylka9595
jasne, w zeszły weekend na ciuchy przepuscilam 1800, nie wiem na co tyle poszło :o

Gość gość
Nie. Czylabym sie niekomfortowo, gdyby facet placil za moje rzeczy. To tak, jakby prezentami placil za seks. Czulabym sie jak prostytutka.... On pracuje, ja tez. Wiec nie ma powodu, aby za mnie placil.

Gość gość
nie. ja na niego pracuje i kupuję mu ciuszki

Gość gość
Oczywiście że lepiej płacić samej ,ale są wyjątki jeśli kobieta jest bez pracy ? a facet zarabia nie mało to chyba powinien coś dla niej zrobić ;) choćby coś kupić,wiadomo jak nawet skromny ciuszek poprawia humor ;) Poza tym dziewczyny my tez coś robimy dla tych facetów ,pisze tu o kobietach które nie tylko wyglądają i pachną ,) ale prowadzą dom it.itd. Więc chyba jakiś zakup to nic takiego ;)pozdrawiam.

Gość gość
moim zdaniem to jest niemoralne i wygląda jak sponsoring chyba tylko z wyjątkiem takiej sytuacji że facet jest mężem owej kobiety

Gość gość321
a mój mi kupuje czasami (ale nie za jakieś ogromne pieniądze). ja mu też czasem coś kupię. takie drobne prezenty są ok wg mnie i skoro oboje zarabiamy to dlaczego nie kupować sobie nawzajem?