Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa ksiezniczka

Jestem stalkerka

Polecane posty

Gość czekoladowa ksiezniczka

Witam wszystkich. Jakis czas temu poznalam pewnego chlopaka. Poczulam cos fajnego do niego, ale on do mnie tylko kolegowanie sie, a i to w sposob dosc ograniczony. Rozmawiamy, ale widze, ze trzyma mnie na dystans. Ja caly czas strasznie za nim tesknie. Wydzwaniam, spotykam go niby przypadkiem. Mam jego numer i musze sie powstrzymywac, zeby nie dzwonic codziennie. Czesto wysylam mu jakies wiadomosci i pierdoly na facebooka. Odpisuje na co ktoras. Ledwo nad tym panuje. Jeszcze. Czasem daje mu kilka dni spokoju, ale wtedy niemal chodze po scianach. Wiem, ze mnie lubi, ale raczej nic wiecej. Jeszcze mnie nie splawia, jak zacznie, to czuje ze sie stane nieprzyjemna...

Gość gość
Masz problem sama ze soba. Radze brac srodki uspokajajace, bo wpedzisz sie w klopoty.

Gość gość
Teraz jestesmy na sluzbowym wyjezdzie, gadamy tylko na tematy sluzbowe. Chcialabym pogadac z nim o czyms wiecej, ale on nie za bardzo, ew. Jakies dowcipy. Spedzilismy godzine na szkoleniu, ktore on prowadzil, a ja mialam wrazenie, ze minelo 5 minut. Uwielbiam go. Teraz czekam tylko, az go znowu zobacze. Gdy slysze jego glos, mam od razu ochote wybiez z pokoju...