Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona41332

Jest niewierny?

Polecane posty

Gość Zawiedziona41332

Hej, chcę was zapytać o zdanie. Spotykałam się kilka razy z facetem, wylądowaliśmy w łóżku niestety. Nie jestem łatwa, ale tak wyszło ze po prostu się zapomnieliśmy... Problem w tym, że mi zaczęło na nim zależeć. Mówiłam mu, że gdy to zrobię wiem, że powie mi "cześć" następnego dnia. Ale on mnie wyśmiał. Następnego dnia pisał do mnie, dzwonił itd. Ale potem cisza. Postanowiłam go sprawdzić na facebooku, napisałam do niego z fikcyjnego konta. On oczywiście odpisał, chciał się spotkać z "wymyśloną dziewczyną", napisał, że jest wolny itd... Nie jesteśmy jakimiś małolatami - ja 22 a on 27. Co mam zrobić, jak wybrnąć z tej sytuacji. Nie chce siebie oszukiwać, bo widać ewidentnie że jest nie wierny. Tylko że ja się w nim zakochałam i nie chcę sobie go odpuszczać... Dać mu szanse, czy już jestem skreślona? Kiedyś kiedy go pytałam czy bierze mnie serio, odpowiedział że tak. Tylko ma uczucie że ja na niego za bardzo naciskam. Dlatego odpuściłam i nie odzywałam się do niego. Olewałam jego czułe słowa, nie rewanżowałam się tym samym. Proszę o szczere rady, jak wy zachowałybyście się w takiej sytuacji?

Gość gość225558543464364
Niewierny.. Odpuść

Gość gość
jak on może być niewierny jak nie jesteście w związku tylko się z tobą przespał

Gość Zawiedziona41332
A ja się ciągle łudzę, że może się zakocha... Ah głupia ja