Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plaza nudystow z mężem

Polecane posty

Gość gość
Polecamy i my :) najlepsze i najspokojniejsze wakacje na jakich byłam,bez gwaru i krzyku. :)

Gość Mona 32
Ja zawsze prowokuje facetów na plaży, ale jak byłam w 8 miesiącu ciąży na plaży naturystów w Chorwacji musiałam zostać sama bo mąż pojechał w interesach. Najpierw się wydepilowałam i pomalowałam paznokcie na dłoniach i na stopach, zrobiłam sobie pełny makijaż czyli rzęsy i poddymione powieki, ubrałam szpilki i całkiem goła wybrałam się na plażę na deptak. Faceci oblepiali mnie wzrokiem. Ale myślę, że najlepszym komplementem dla kobiety w ciąży czującej się dyskomfortowo jest widok młodych chłopców walących sobie konia na widok nagiej ciężarnej kobiety, jak byłam na tarasie nago to kilku chłopców tak się onanizowało, że musiałam się zakryć bo bałam się że pourywają sobie napletki na siusiakach.

Gość gość
To w Polsce jest plaża nudystów?Gdzie?W jakiej miejscowości?

Gość gość
13:59-Ile lat mieli ci chłopcy?

Gość gość
Jest wiele takich plaż,ale w jakich miejscach niech to zostanie tajemnicą.

Gość Marlena 36
Na plażach dla naturystów trzeba uważać. W ostatnie wakacje też byłam w 7 mym miesiąca ciąży i byłam na plaży naturystów w Chorwacji. Rano normalnie poszłam się opalać i nawet na chwilkę się mi przysnęło. Podnoszę się a tu kilku facetów nieopodal mnie naciąga sobie nabrzmiałe fiuty. Rozglądam się a tu jeden facet się spuszcza patrząc na mnie. Szybko zwinęłam się z plaży cała zawstydzona i z wypiekami na twarzy. Potem okazało się że to był odcinek plaży dla swingersów...

Gość gość
W tym roku byliśmy pierwszy raz na gołej plaży i już na inną się nie wybieram.. inne społeczeństwo.. cisza, spokój i ludzie normalni a przede wszystkim zaoszczędzę na strojach :))

Gość gość
Też polecam. Warto spróbować, dla mnie dużo przyjemniej niż na tekstylnej.

Gość gość
Polecam plaże naturystów.Bylo pięknie w Portugalii.Warto spróbować tej formy wypoczynku i jak ładnie opalona jestem. :-)

Gość gość
Po co jeżdzić daleko skoro mamy Grzybowo k. Kołobrzegu.

Gość gość
Zboczuchy z was są. Pewnie podnieca was, że jakiś obcy facet spojrzy sobie na waszą gołą dupe i cycki a ta niby równomierna to tylko pretekst. Nikt normalny nie rozbiera się do golasa w publicznych miejscach tylko ekshibicjoniści których to kręci. Może jeszcze zostańcie swingersami jak tak szukacie wrażeń i sie wam nudzi w związku. Obleśne babska, obrzydliwcy.

Gość gość
To są miejsca w których ludzie spędzają czas z daleka od tekstylnych więc nagość nie powinna nikomu przeszkadzać.

Gość gość
Jest jakaś fajna plaża w omiśe dla nudystow? Co polecacie?