Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skype pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam problem bo nie wiem co znaczy to ze kiedy klikam na profil jednej z osób na skype pokazuje mi sie informacja -dodatkowe informacje na temat tej osoby nie moga zostac wyswietlone ponieważ od dłuzszego czasu nie podłączała sie ona do sieci skype. Rozmawiałam z nia 9 lipca ..Później pisałam i 10,11 lipca do tej osoby .ale brak odpowiedzi .. Zostałam wyrzucona ..zablokowana ? Czy tylko ta osoba nie wchodzi na skype ..ale to własnie jest mało prawdopodobne ..chociaz mozliwe .

Gość gość
Podnosze temat ..Nikt nie jest w stanie mi pomóc ?

Gość gość
Pomóżcie ..to dla mnie bardzo ważne .

Ta osoba mogła sobie ustawić w opcjach status na wyświetlanie swojej aktywności w sieci tak, że się nie dowiesz, czy była na skypie czy nie. Może się faktycznie nie logowała. Najlepiej wyślij wiadomość czy to świadome działanie w celu ochrony prywatności, czy po prostu nie chce Cię znać :).

Gość gość
ale 2 dni temu widziałam w profilu wszystko ..Ilość znajomych i.t.d

Gość gość
Czy mnie nie chce znac to nie wiem ..skoro nie odpisuje :) W pewnym sesie to nie odpisywanie na to by wskazywało :) Raczej zastanawia mnie to co wcześniej pisałam ,czy zostałam wywalona ze skype czy zablokowana czy ta osoba po prostu nie wchodzi na skype .. Pierwszy raz widzę w kontaktach ten komunikat i dlatego pytam :)

Gość FAJNIE JEST
Prawdopodobnie ta osoba zablokowała Ciebie dlatego nie widzisz informacji o niej.

Gość gość
Rozumiem .Tylko wydaje mi się że na koncie osoby zablokowanej (w tym wypadku prawdopodobnie n.p mnie) powinno być "coś" co pokazuje ze jestem zablokowana ..czy usunieta z listy . Widzę zdęcie w profilu ..Ta osoba jest też offline,ale ta osoba zawsze siedziała na niewidocznym ,nawet w czasie rozmów ze mna . Po prostu nic się nie zmienia w jego profilu oprócz tego komunikatu który podałam powyżej ..Mam ten komunikat tylko na kompie w innej wersji skype ..bo na lapku nic nie ma i w tej wersji skype nie da rady w profilu sprawdzić . Wydaje mi się że powinno być to w jakiś sposób zakomunikowane (znakami ) że zostało się tylko zablokowanym czy na dodatek usuniętym z listy.Przeciez nie ma sensu trzymać takich kontaktów na skype .