Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O której położycie dziś dzieci spać?

Polecane posty

Gość gość
2,5 roku od 19, wstanie o 7-8, w nocy przyjdzie do nas 1,5 mca 19.30, bez pobudek też tak 7-8

Gość gość
nie no dzisiaj byl jakis sukces ... obudzil sie po 4 ale nie zdarzylam do jego lozeczka dojsc a juz cisza byla .. i od godziny 20 spal do 7 ! chyba cos jest w tym ze nie powinno dawac sie jesc w nocy i od dzis przestajemy ! :)) czuje sie wyspana jak nigdy a co najwazniejsze moj maly krolewicz tez zadowony wstal rano a nie z placzem :)

Gość rodzynek111
bezcietna niestety:(((

Gość rodzynek111
bezdzietna *

Gość gość
gość dziś no widzisz jak ladnie . Takie jedzenie w nocy niepotrzebnie obciąża organizm koty powinien odpoczywać a nie tracic energie na trawienie . 'Jak zacznie sie budzic to daj wody.

Gość gość z 16 miesieczniakiem
Widzisz:) ja tez wiedzialam,ze musze skonczyc nocne karmienie,nie dlatego ze dziecku jesc zalowalam,ale ze to go meczylo. Bo organizm w nocy musi wypoczywac a nie coagle miec pelen zoladek i trawic. I tez mi sie dziecko odmienilo wtedy. Moze na poczatku sie to niepodobac,nie zawsze przez jakis czas bedzie latwo jak dzis,sama bedziesz miec watpliwosci,jak sie w nocy obudzi,ze moze glodny,ale ja sie przekonalam,ze dziecko obudzic sie moze nie tylko jak jest glodne. Raz wypil.w nocy i dalej spac nie mogl,a nastepnego dnia nie dalam jak sie obudzil i zasnal po takim samym czasie. A dzis moj sie juz nie obudzil:) spal do 9.30 :)

Gość gość
:)to bardzo fajnie ale po co kolejny temat o dziecku czy innych spraw nie ma a moze to sie za dzieckiem ukrywa ta pustke wlasnych przemyslen i braku pasji i pomyslow bo teraz o spaniu 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
No to ja autorka tematu! Wstałyśmy z córką o 8mej! Ona poszła spać o 23 a ja o 2w nocy. Ale się rozwinął temat. Szkoda że inne ciekawsze nie idą tak dobrze. Czasami nie ma z kim podyskutować na ciekawe kwestie.

Gość gośćautorkatematu
a moje dziecię ma 4lata-zaponiałam;)

Gość gość
Gościu spamujacy linkiem, to jest forum o dzieciach, wiec tematy też są głównie o dzieciach.

Gość gość
Moja skonczone 8 miesiecy, zasypia miedzy 20.-20.30. Spi do 7.30-8.00. Bez karmienia w nocy, ewentualnie woda jak jest goraco i marudzi:) W koncu odzylam i wysypiam sie :)

Gość gość
Moja córka 2 latka chodzi spać zazwyczaj ok 20-20.30, wstaje ok 8.00-8.30.Niedawno byłyśmy w szpitalu i od tego czasu zaczełą wstawać w nocy co prawda juz coraz więcej nocy przesypia, lekarka mówi że to stres po szpitalu i jej mini. Mam nadzieje. Córka nie śpi w ciągu dnia.

Gość gość
A jak jest z bardzo małymi dziećmi (miesięczne)

Gość gość
5 lat -21.00 spi do 7.45