Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrycha264

Kompleksy..

Polecane posty

Gość gabrycha264

Mam o dziwo chłopaka. Na początku czesto opowiadał o swojej koleżance, że jest ładna, zgrabna i powabna. Że mistrzyni tańca itp. Chyba nawet nieświadomie non stop o niej opowiadał i zachwycał. Do tego kiedyś obejrzał się za jakąś dupą. Tego było za wiele. Zrobiłam awanture. Już nic się nie powtórzyło ale... Moj facet tak mi zniszczył poczucie własnej wartości tym...mam obsesję na punkcie tej laski. Wchodze sobie na jej profil i patrze na nią. Po czym płacze w nocy godzinami, że ona tak się podoba mojemu facetowi a ja nie (mowi ze jest inaczej ale trudno ja w to nie wierze). Namawia mnie na miniówy, obcisłe bluzki itp a takiemu grubemu pasztetowi jak ja taki ubiór nie przystoi. A właśnie tak (same sukieneczki minióweczki i szpileczki obcisłe ciuszki) ubiera się ta koleżanka. Kiedyś namawiał mnie na przefarbowanie włosów z rudych na brąz (kolor koleżanki). Nie wiem czy to jest nieświdome z jego strony czy celowe ale każde "mogłabyś kochanie założyć krótkie spodenki" powoduje mój płacz, uczucie beznadziejności, brak jakiejkolwiek seksualności. I coś ala "nigdy jej nie dorównam"..

Gość gość
jesteś na pewno piękną dziewuszką ale zrozum że twój facet jest zakochany w tamtej i nieważne co będziesz robić nigdy nie będziesz nią tylko sobą znajdź kogoś kto będzie kochał ciebie a nie kogoś innego

Gość gość
to po co jestes z takim imbecylem co nie widzi i niekocha tego co ma bo tak on cie nie kocha i nie trac z nim czasu niech spada do tej co mu sie tak podoba aty zajmij sie soba i kims komu na tobie by naprawde zalezalo wez sie w garsc i kopnij go w tylek na co ci taki pajac?