Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu facetowi niespieszno o ślubu a mi wręcz przeciwnie, co robić?

Polecane posty

Gość gość
facet bylby glupi, gdyby się z tobą ożenił, jesteś dla niego za stara i na dodatek ta desperacja i parcie na ślub i dzieci. Facet ma dopiero 35 lat, ma czas na małżeństwo i dzieci. Za kilka lat znajdzie sobie kobietę o 10 lat mlodsza i z nią się ożeni.

Gość gość
niestety prawda! ja też 5 lat prałam, gotowałam i czekałam na ślub - poznał młodszą w ciągu pół roku się z niż ożenił

Gość gość
ach, jakie wy naiwne i głupie!

Gość gość
do czego to doszło żeby dziewczyna prosiła się faceta o slub i dziecko?:-( autorka nawet płakała a ten ma to wszytsko i tak w d***e?:-( uważam że jeśli facet kocha to wystarczy jedna taka rozmowa i już w podskokach leci po pierścionek, a jeśli się odciąga to znaczy że nie jesteś jego miłością. I tyle w tym temecie.

Gość gość
sorry ale facet 35cioletni też już nie jest taki młody. Nie wiem dlaczego facetom się wydaje że koniecznie muszą być z kobietami dużo młodszymi ( wręcz im się taka należy ) i że w ogóle taka będzie ich chciała. Potem tylko kobiety zostają wcześnie wdowami a dzieci mają starych ojców.

Gość gość
tacy co chcą młodsze mają zazwyczaj kasę - więc wszyscy są zadowoleni - on bo bzyka młodą a ona bo ma kasę

Gość Tristan 345
Pytanie do autorki, powiedz, po co kupować krowę, która się już doi?

Gość Tristan345
"Nie wiem dlaczego facetom się wydaje że koniecznie muszą być z kobietami dużo młodszymi" Dlatego że 35 letni facet nadal jest dobrym rozpłodnikem, a 35 letnia kobieta z pierwszym dzieckiem w tym wieku, ma prawdopodobieństwo urodzenia dziecka z zespołem downa czy innymi wadami oraz wyższe prawdopodobieństwo że sama zachoruje na nowotwór piersi po urodzeniu pierwszego dziecka po 30.

Gość gość
tak się tu naskakuje na kobiety które "dają" przed ślubem ( ogólnie, nie tylko na autorkę, też na młodsze kobiety które nie mogą doczekać się zaręczyn ). A ja jestem ciekawa ilu facetów byłoby w stanie czekać jeśli usłyszeliby że sex dopiero po ślubie.

Gość gość
Nowotwor piersi po urodzeniu pierwszego dziecka po 30tce? Pierwsze slysze. Nie wiem moze cos w tym jest ale nigdy nie slyszalam, ze to wplywa na rozwoj raka. Poza tym to musze sie zgodzic z poprzednikami...jak facet po 2 latach nie jest pewny i odklada slub to nie chodzi mu o to, ze nie chce sie zenic..tylko noe chce sie zenic z ta dana partnerka. Znam wiele przypadkow,ze po rozstaniu spotkal inna i nie mial oporow co do slubu. Przykre..ale prawdziwe.

Gość Tristan345
" A ja jestem ciekawa ilu facetów byłoby w stanie czekać jeśli usłyszeliby że sex dopiero po ślubie" Ja bym z chęcią poczekał, bo to fajna sprawa i budująca i zcalająca parę, mieć coś tak intymengo ze swoją żoną jak kochanie sie tylko jako maż i żona (nawet gdy oboje mieli doświadczenia współżycia przed).

Gość Magic1987
"do czego to doszło żeby dziewczyna prosiła się faceta o slub i dziecko?smutas.gif autorka nawet płakała a ten ma to wszytsko i tak w d***e?smutas.gif uważam że jeśli facet kocha to wystarczy jedna taka rozmowa i już w podskokach leci po pierścionek, a jeśli się odciąga to znaczy że nie jesteś jego miłością. I tyle w tym temecie." Skoro tak, to wygląda na to, że zmarnowałam 6 lat życia, bo mój partner nadal nie jest skory do zakupu pierścionka... Wg tej teorii powinnam Go zostawić...? :-/

Gość gość
ja czasem nie rozumiem czy oni chca miec otwarta furtke dla kogos innego bo przeciez jak mezczyzna kocha kobiete i jemu zalezy na niej to sam sie oswiadczy

Gość gość
tak! chcą mieć furtkę! a przez to, że się nie oświadczają pokazują dziewczynie, że im za bardzo nie zależy i żeby za bardzo się nie przywiązywała - ale polskim dziewczynom możesz pluć w oczy a one i tak będą twierdził, że deszcz pada!