Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na mecz

Duże piersi są seksowne tylko na szczupłych kobietach.

Polecane posty

Gość gość
kolejna która sobie cycki wypchała, podaj przykład takiej która naturalnie ma taką figurę. a Kim jest po prostu kurdupel.

Gość juz dawno po meczu
ale jak mam do wyboru "plaska klepsydra" i klepsydra z fajnymi, nawet sztucznymi cyckami wolę tą drugą !! ale laska musi byc klepsydra....laska bez talli to jak facet bez choooja. Slyszycie pasztety ?

Gość gość
hahaha, ale ubaw...nie wierzę, że ktoś temu dziecku, z mózgiem zapełnionym spermą od walenia kapucyna nabił aż 5 stron :D ale dzięki, niezle sie usmiałam :D

Gość juz dawno po meczu
nie wiem glupia pipooo...nie zastanawiam sie ktora z aktorek czy modelek sobie cycki robila...dla mnie wszytskie moga miec sztuczne cycki bo to nawet lepiej wyglada niz te prawdziwe z żyłami i wielkimi sutami , ktore wiszą i śmierdzą od potu w fałdzie...

Gość gość
Przykłady: Renata Dancewicz, Joanna Kulig, Marta Wierzbicka, Marysia Góralczyk. Wspaniałe kobiety, szczupłe, a z naprawdę dużym biustem, mega sexy. Z zagranicy Salma Hayek, Jenifer Love Hewitt, Helen Flanagan.

Gość juz dawno po meczu
przecież ta Góralczyk ma morde jak jakiś Ork z władcy pierscienia...co za pasztet...baba też ma mieć fejcate dobrą a nie straszyć ludzi :O Haykowa ? Love Hewiit ? One mają krótkie grube nogi :O Wierzbicka....mogłaby schudnąć z 10 kg (byle nie w cyckach) i byłoby idealnie... jedynie Dancewicz moze byc ale ona ma chyba juz te cyce ochlapnięte...

Gość gość
Salma Hayek miała cycki robione ;)

Gość gość
ja jestem klepsydrą z normalnym biustem...w przeciwieństwie do siwiec która jest zwykłą gruchą. Nie ma czegoś takiego jak "płaska klepsydra"

Gość juz dawno po meczu
ale z Ciebie głupiaaa klacz.....sram na to jak to się nazywa ...czy "klepsydra" czy "grucha" czy pomidor do cholery....wy baby macie jakieś pomieszanie z tymi nazwami...faktem jest ze Siwiec ma super cyce nawet jeżeli sztuuczne, plaski brzuch, super wcięcie w talii i jest ogolnie drobna....i mam to w dooopie jak to sie nazywa rozumiesz ?

Gość gość
ale tego wcięcia nie miała zanim zrobiła sobie biust - dlatego jest gruchą :) Ja mam naturalną figurę klepsydry ;)

Gość gość
akurat nie rozumiem co ma rozmiar biustu do wcięcia w talii. Wcięcie albo sie ma albo się go nie ma. Siwiec musiała już wcześniej mieć ładną talię i co ma do tego operacja piersi ? Prędzej operacja wyjęcia żeber ale mi to wygląda na prawdziwą talię a nie jak u tej "ukraińskiej ludzkiej barbie"

Gość gość
a ma to, że jeżeli nie miała biustu to nie miała optycznie talii - miała kształt gruszki. Chyba, że siwiec ma po prostu plecy szerokie jak facet i to wcięcie jest wynikiem różnicy między klatką piersiową na talią.

Gość gość
krótko mówiąc - płaska laska może mieć sporą różnicę między talią a biodrami, ale żeby mieć figurę klepsydry trzeba mieć przynajmniej średniej wielkości biust.

Gość gość
Eee nie prawda....moja kumpela nie ma nic biustu a talie widać jej świetnie, autentycznie talia osy bo mam mega mało pod biustem a spore biodra właśnie... Dużo "gruszek" ma ładnie uwidocznioną talię. Własciwe to gruszki przede wszystkim mają ładne talie.

Gość gość
Przecież to właśnie powiedziałam - że gruszka może mieć widoczną różnicę między talią i biodrami, ale to nie jest klepsydra o którą rzuca się autor.

Gość gość
No dobra ...to jak nazwiesz dziewczynę, która ma szczupłe nogi, mega wąską talię a ramiona na tej samej szerokości co biodra i jest płaska ? Przecież to nie będzie grucha bo biodra=ramiona, zresztą chude nogi to odpada...."Marchewka", "Jabłko" też nie pasuje...zostaje klepsydra.

Gość juz dawno po meczu
przestancieee perrrrdooooolyc glupie gesi o jakis pomidorach marchwaiach i gruchach...co za tepe pizdhhhhhhyy ja perdooooole....

Gość gość
nie, to jest kielich. Klepsydra jest wyłącznie wtedy kiedy różnica między talią, biustem i biodrami jest duża.

Gość gość
i klepsydry mają zazwyczaj mocniejsze uda, więc na pewno nie to. Może być po prostu bardzo drobna, ale klepsydrą nie jest.

Gość gość
to nie może być "kielich" bo kilech ma wąskie biodra i szerokie ramiona. a ja napisałam jak nazwać laskę, która ma biodra NA TEJ SAMEJ SZEROKOŚCI co ramiona, wąską talię i jest płaska. Kielich odpada jak jest ramiona=biodra.

Gość gość
to nie wiem, na pewno jest zgrabna, ale klepsydrą nie jest. No, ale chyba najważniejsze jest bycie zgrabnym, a nie plakietka :) Tak z ciekawości, ile koleżanka ma lat?

Gość gość
dlaczego nie można jej nazwać "klepsydrą" skoro z kształtu taka laska przypomina po prostu klepsydrę nawet jak idzie :D? Wiesz jak wygląda klepsydra (ta piaskowa, rzecz). Ja słyszałam, że klepsydra to po prostu ramiona=biodra i wąska talia - to by się zgadzało nawet z logiką. Biust nie może tego determinować bo on jest bardziej wysunięty "na front" a nie na boki - a tu właśnie boki ( szerokość) decyduje i raczej nie biustu a RAMION bo tam się kończy figura a nie na biuście... mam 26.

Gość juz dawno po meczu
woooooonnn mi z tematu paszczuuurryyyy , wsadzcie sobie w dooope swoje marchewki, kielichy i orzechy pomidory....co za głupie klacze, maskara.

Gość gość
dlatego, że jeżeli biust jest mały, a klatka szeroka to sylwetka nabiera kształtu klocka na wąskiej talii. Sprawdź opisy kobiecych sylwetek, w ostatnich latach dodano kilka dokładnych. Klepsydry mają spore biusty, wąskie talie, szerokie biodra i mocne uda - to jest po prostu taki rodzaj sylwetki i nie zawsze klepsydra jest zgrabna. Kiedy mowa o kobiecie klepsydrze to mowa właśnie o takich "mocnych" udach, ciężkawej górze i wąskiej talii.

Gość gość
czy wyglad jest najwazniejszy

Gość gość
o, znalazłam, opis figury "kolumny": "Kolumna" jest wysoka i szczupła. Ma długie nogi, wąską talię oraz ramiona i biodra tej samej szerokości. Wydawałoby się, że to prosta do ubrania sylwetka, ale kobiety często skarżą się, że wyglądają mało kobieco"

Gość gość
klatka nie musi być wcale szeroka, tylko o takiej samej szerokości co biodra, które przecież nie muszą być mega szerokie :) i jeżeli jest talia jeszcze węższa pomiędzy nie ma mowa o "klocku"... a określenie "cięższa góra" kojarzy mi się z szerokimi ramionami bo na nich kończy się nasza sylwetka. To ramiona to determinują. Popatrz się na te schematy - każdy rodzaj figury kończy się tam gdzie zaczyna się szyja więc biust tu nie może nic determinować tylko ramiona.

Gość gość
Czytam, czytam i widzę, że autor się bardziej denerwuje niż obrażane przez niego kobiety. Zluzuj człowieku, kobiety na oczy nie widziałeś, a wiesz jak wygląda. Ha ha, ale mam ubaw. Ta Emily nie ma jakiegoś super dużego biustu. Normalne C, nie więcej przy 87 cm w biuście i 61 w pasie. Jeśli w pasie ma 61 cm to pod biustem ma więcej więc normalny stanik nosi 65C. Nawet jakby się wcisnęła wcisnęła w 60, to biust ci się do ręki spokojnie zmieści. Natomiast Wierzbicka ma na pewno D, jak nie E, przy obwodzie pod biustem podejrzewam 5cm większym od tej Emily, więc nie pierdol autorze, że Marta jest spasiona. Ma tylko szersze żebra, z tym nic nie zrobi. Jakby schudła te 10 kg to wyglądałaby jak Rubik. I ciężko będzie objąć jej pierś całą dłonią. Ty szukasz kobiety, która nosi rozmiar stanika 60K. Taki cycek jest wielkości cycka w rozmiarze 90E he he. Co do Siwiec, to ona nie ma nie ma wcięcia w talii, jest prosta w linii żeber, ale biodra się jej ładnie rozszerzają, to wygląda jakby tą talię miała. Na zdjęciach oczywiście ma, magiczne palce grafików. :) Pozdrawiam.

Gość gość
ja tych opisów nie wymyślałam, klepsydra zawsze była opisem kobiety o sporym biuście, sporych biodrach i udach i wąskiej, krótkiej talii. Twoja koleżanka taka nie jest, więc nie wiem po co na siłę starasz się mi (czy komukolwiek innemu) to wcisnąć.

Gość gość
Jest błędny opis "kolumny" na wp.pl ;) to już było kiedyś o tym pisane, KOLUMNA nie może mieć wcięcia w talii , bo kolumna (figura geometryczna jej nie ma). Wiesz chyba jak wyglądają kolumny greckie, rzymskie ? Kolumna to - ramiona=biodra ale bez wcięcia w talii, więc jeżeli laska ma wcięcie nie może być kolumną.