Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na mecz

Duże piersi są seksowne tylko na szczupłych kobietach.

Polecane posty

Gość gość
o, czyli jednak chodzi o ciebie, nie o koleżankę? Sama pisałaś, że masz (albo koleżanka ma) mały biust, jeżeli jest za mały żeby był widocznie szerszy od klatki piersiowej kiedy stoisz na wprost to nie masz figury klepsydry.

Gość gość
ej zaraz zaraz tu pisze więcej gości, nic nie pisałam o koleżance, nieodstającym biuście, figurach geometrycznych tylko pisałam o x małym biuście (nie płaskim) i o tym że nigdzie nie pasuję. Post o trójkątach nie jest mój

Gość gość
kiedy ostatnio widziałaś klepsydrę? To nie są dwa trójkąty, wpisz w google i wróć jak obejrzysz kilka zdjęć klepsydr.

Gość gość
trójwymiarowy to może być też kwadrat i każda jedna figura znana z matematyki :O , ale na papierze dwa trojkaty to klepsydra. jesteś tępa jak myślisz, że na geometrii nie można narysować figurę klepsydry i nie nazwać tego figurę geometryczną. :O

Gość gość
gdzie ja napisałąm, ze o mnie chodzi ? ten drugi "gosc" to przeciez nie ja...za duzo tu "gosci"....

Gość gość
Prosty przykład dlaczego osoba z małym biustem nie jest klepsydrą: osobom o tej figurze odradza się noszenie bluzek z żabotami i wszelkiego rodzaju innymi falbankami. Osoba z małym biustem wręcz powinna dodawać sobie objętości na klatce piersiowej.

Gość gość
nie wiem co wy macie jazdę na klepsydry mi się taka figura nie podoba szczupła wysoka laska z mala dupą i duzym biustem to jest coś co mnie sie podoba :P

Gość gość
jak narysujesz dwa trójkąty to będziesz miała dwa trójkąty, klepsydra wygląda bardziej jak litera "D" obok własnego negatywu.

Gość gość
też nie wiem czemu ta laska upiera się na bycie klepsydrą. To ciężka w utrzymaniu figura - wystarczy trochę przytyć, a nogi są po prostu wielkie.

Gość gość
"Prosty przykład dlaczego osoba z małym biustem nie jest klepsydrą: osobom o tej figurze odradza się noszenie bluzek z żabotami i wszelkiego rodzaju innymi falbankami. Osoba z małym biustem wręcz powinna dodawać sobie objętości na klatce piersiowej." I tu udowodniłaś, że jesteś debilem matematycznym bo figurę determinuje wysokość, długość i szerokość. Objętość to inna sprawa.

Gość gość
przecież jest 12 typów a nie tylko 4 z 10 kobiet które mają sie za klepsydry ,tylko z 6 nimi jest :P ula.pl/lula/1,97804,7932602,12_typow_sylwetek_wedlug_Trinny_i_Susannah.html

Gość gość
Mówię, o figurze sylwetki...ale z debilem chyba rozmawiam. Dobra, wmawiaj sobie, że twój mikro-biust kwalifikuje Cię jako posiadaczkę pełnej, kobiecej, krągłej figury. Ja spadam, na dzisiaj wystarczy rozmów z idiotką która nawet nie wie jak wygląda prawdziwa klepsydra, o sylwetce kobiecej nie wspominając.

Gość gość
no wlasnie...wzor na pole trojkata to 1/2 a*h. (sugerjac sie ze klepsydra to dwa trojkaty) czyli 2 * 1/2 a*h...gdzie tu masz objętosc idiotko ?

Gość gość
uz dawno po meczu dziś ty glupia pyyyy[pkoooo......ja jestem facetem i ja sie nie musze znać ....pisząc klepsydra mialem na mysli laska z waska talia ale c****j z tym jak to sie nazywa....podobaja mi sie szczupłe laski z wąską talią i dużymi cyckami, niezaleznie od nazwy....jestescie jakies j**niete......ma to w dooopie czy Siwec jest gr**** czy pomidor...jest z******tą dooopcią lepszą niż każda z was tuu wzięta...i wy możecie pomarzyć o tatkim seksapilu jaki ma ona :) No tak czegóż mogłam sie po tobie spodziewać, jak tylko inwektyw. Dobra wyłożę ci to jak krowie na rowie. Jeśli gadałbyś z drugim facetem to się znac nie musisz. Prowadząc konwersację o tym z kobietą, to niestety chłopie, ale musisz liznąć trochę tej wiedzy, bo kobieta wiedząc jak wygląda klepsydra, grucha, jabłko itd ma dokładnie taki obraz przed sobą jaki jej przedstawiłeś jednym tym słowem. Więc albo piszesz chuda, patykowate nogi, cienka w talii i wielkie cyce. Albo określasz figurę jednym słowem, ale to słowo ma oznaczać dokładnie to co masz na myśli. Więc w tym przypadku lizak, albo wazon. Mam ubaw z ciebie po pachy. Ty się w/k/u/r/w/ia/sz, a one wszystkie się z ciebie tak naprawdę śmieją i zepchnęły cię w twoim cudownym topiku w kąt, jak niegrzeczne dzieciątko 👄 he he.

Gość gość
no tak bo taki debil umie rozmawiac tylko cyckach... :D jak sie zaczyna matematyka to ucieka hahaha

Gość gość
Super a ty jaka jesteś?

Gość gość
skoro próbujesz wciskać wzory matematyczne do rozmowy o umownych, bardzo naciąganych nazwach sylwetek, do tego nie wiesz jak wygląda klepsydra (przedmiot, nie sylwetka) to o czym z tobą rozmawiać?

Gość gość
Nie no okropne sa babska otyle z nadwaga Z ZASTOJEM TLUSZCZU,to juz zespute cialo ,nawet jak ona schudnie ,to cialo juz nigdy nie bedzie wygladalo ladnie...nie oszukujmy sie... a i im stasrsza kobieta tym gorsza przemiana materi :(

Gość gość
w sumie trochę rozumiem, klepsydra jest uważana za najbardziej seksowną sylwetkę. Ta dziewczyna pewnie ma jakieś kompleksy więc poprawiała sobie samopoczucie wmawiając sobie i wszystkim innym, że jest posiadaczką tej seksownej figury. Dobrze, że nigdy nie rozmawiała z profesjonalnym stylistą, wtedy dopiero jej ocena spadłaby na dno.

Gość juz dawno po meczu
hahahahha no na pewno jesteś facetem :D facet, który zna się na nazwie figur...to pewnie jedna z tych pipppskkk co sie klocily czy sa banan czy agrest czy jajko...hahaha i podaj sie za faceta hahahah

Gość gość
nie wiem tylko po co w ogóle nazywać swoją sylwetkę skoro nie skorzysta się z rad dotyczących ubioru. Przecież kobieta o szczupłych udach i małych piersiach nie ubierze się jak klepsydra i nie będzie tak dobrze wyglądać. Taka kobieta powinna pokazywać nogi, jakoś optycznie powiększać biust...a nie zasłaniać duże uda i biust.

Gość juz dawno po meczu
pisze o tym "kolesiu" a raczej "kolezance" z 21:38 co mi wyklad dal o figurach..a. a raczej dała :D ...wbijcie sobie to do pały glupie baby...faceci maja w dupie jak cos sie nazywa....baba ma być chuda , ma miec chude najlepiej dlugie nogi, waska talie, duze cycki i juz !!

Gość gość
a po duze cyce zakrywac ??? duze cyce powinno sie odkrywac... :D

Gość juz dawno po meczu
a po co duze cyce zakrywac, je trzeba odkrywac, ...widzicie jakie te rady sa glupie !!! oj baby baby

Gość juz dawno po meczu
"w sumie trochę rozumiem, klepsydra jest uważana za najbardziej seksowną sylwetkę." dla kogo seksowne dlatego seksowne....nie wmawiaj sobie ze twoje gruuube udska i wielka dhooopa jest seksowniejsza od szczupłych zgranych i długich nóg...:) Może i masz duże cycki ! Tyle dobrego...ale kazdy facet będzie wolał dziewczyna z duzymi biustem i zgrabymi nogami niz z duzymi biustem i grubymi udziskami ...ale jak masz ladna twarz to możesz tu napisać swoje gg. Przeboleje ...bo chyba Emily Ratajkowski sie tu nie doczekam...

Gość gość
mi sie marzy SEXY WCICIE W TALI + sexy ZGRABNE NOGI + ladne jedrne piersi nie jakies obwisle oklaple jak u starej baby.. :( + jedrna zgrabna pupa mmmm marzenie :(

Gość gość
rączuś :D podobno Emily i Siwiec smają stoczyć jutro o 12.00 w południe zabójcze solo o Ciebie ahahahahahahaha :D

o jaka tu kłótnia ahahah, dziewczyny dajcie spokój, każda z was niezależnie od "nazwy" jest poza zasięgiem tego cwela :D Naprawdę warto było w temacie takiego debila, przed takim nieudacznikiem udowadniać sobie nawzajem, która z was jest bardziej sexy :D ? Nie wiem, kto jest bardziej żałosny...czy on czy wasza kłótnia :D

Gość gość
Shaft - akurat on to był z tej rozmowy wyłączony, kłótnia jak już to rozwiązała się o rodzaje sylwetek, on sobie tylko co jakiś czas bluzgał :D

Gość juz dawno po meczu
poza zasięgiem to Ci wiszą cyck shaf78 hahahha....nie wierze ze twoje balony sterczą jak silikony tylko wiszą ci jak u tej krowy a ty sobie wmawiasz ze jestes idealem...nie glupia babo...kazdy facet bedzie wolał seksowne fake boobs ktore sexy sterczą niz wasze naturalne zwisy z wielkimi sutami i żyłami...niektóre z was maja jeszcze takie obrzydliwe pryszcze na sutach i takie biale cos fuuuuu...