Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuza27

zzzzzzz

Polecane posty

Gość gośćHeh
Zostaw go póki jesteś młoda. Z drugiej strony to wszyscy zdradzają. Twój przyszły może być podobny, a może i sama to zrobisz?

Gość gość
ja bym odeszła od niego, ale nauczke bym mu dała. To moje zdanie. Cóz z tego że przed slubem, to go nie usprawiedliwia

Gość gość
Nie znudzily sie jeszcze tobie te nudne psudo prowokacje? :o zenada ,musisz mniec bardzo bogate zycie no i wakacje nudne, gowniaro:D

Gość Petuniaaa5
Cóż.. skoro nie chcesz z nim na ten temat rozmawiać , wyjaśnic sprawy i nie umiesz podczas rozmowy wywnioskowac czy Twój mąż kłamie to.. życzę duzo cierpliowości w byciu nadal okłamywaną i kto wie.. żyć nadal z mężczyzną który pewnie zdradzi o ile już nie dorwał jakiejś panienki !

Gość gość
Skoro nie mieliście jeszcze ślubu, to nie zdrada. Zresztą, teraz niemal każdy zdradza, więc co z tego że z jednym sie rozwiedziesz, poznasz innego, a ten nowy też cię będzie zdradzać. Skoro ci z nim dobrze, jesteś zabezpieczona finansowo to z nim siedź, bo to najważniejsze. I tak nie znajdziesz w tych czasach wartościowego faceta, który nie zdradza, jest uczciwy, nie ogląda się za innymi, nie ogląda po\rnoli, nie ma żadnych zboczeń itp.

Gość gość
sex przedślubny powoduje cierpienie bo jest grzechem i tak doaczyłas do statystyk

Gość gość
przykro mi, Zuzo. są mężczyźni, którzy mają zdradę we krwi. na pewno nie wszyscy, ale sporo takich. zdradzają, ale pomimo tego utrzymują, że kochają i szanują żony, chcą z nimi być, ani w głowie im, żeby zostawić żonę dla kochanki. nie wiem, czy to faktycznie możliwe ani co o tym myśleć, ale jestem przekonana, że ci mężczyźni naprawdę głęboko wierzą w to, że nic złego tak naprawdę nie robią. no bo co to takiego - przelotny romansik, jakiś seks, który dla nich nie ma żadnego znaczenia, skoro i tak dla żon są dobrzy, mili, czuli itd. nie wiem, czy Twój facet to dokładnie ten sam typ, ale trochę na to wygląda. no i sama się zastanawiam, co mają robić kobiety takich mężczyzn. chyba są dwa wyjścia: albo zaakceptować to, że się jest i będzie zdradzaną i jakoś z tym żyć. albo się rozwieść. a jak z nim porozmawiać? chyba szczerze, na spokojnie, raczej delikatnie pytając niż oskarżając. ja bym tak zrobiła.

Gość gość
moim zdaniem jeśli docierają do Ciebie plotki z różnych źródeł to coś w tym prawdopodobnie jest. może nawet nie zdrada, ale coś pewnie było na rzeczy. ale jak się masz zachować, nie wiem. może poczekaj na poważniejszy dowód i dopiero wtedy z nim pogadaj? jeśli coś było, to prędzej czy później jakiś poważniejszy dowód może się pojawić... nie wiem.

Niestety sprawa wygląda źle. Facet romansował przed ślubem, romansuje teraz. Marnie to wygląda. Widziałem tutaj wpisy "Rzuć go" i powiem Ci że jestem za. A wiesz czemu - niech ma nauczkę. Kiedy straci Ciebie, kiedy rozpowiesz wszystkim jakim jest kombinatorem - może coś zrozumie. Ty z nim nie będziesz, ale odchodząc możesz go czegoś nauczyć. Zrób to z hukiem, nich zapamięta na lata i może dojrzeje.

Gość gość
wszyscy zdradzjaa ?? chyba cie jeblo !? jesli masz watpliwosci co do meza to albo rozwód alb nie wiem pogadaj z nim

Gość gość
jak kobieta zaczyna się zastanawiać czy jest zdradzana to znak, ze tak właśnie jest, a ty na dodatek jeszcze masz dowody w postaci maili i świadków. Powiem ci jeszcze jedno, znajomi nawet jak wiedzą to nie będą chcieli o tym mówic i powiedzą, właśnie tak jak ten znajomy, ze nic nie wie na ten temat. Zona zawsze dowiaduje się ostatnia. A faceci często w ogole nie ukrywają się ze swoimi romansami przed znajomymi.

Gość gość
autorka i jak sie sprawy maja? byl juz ten telefon, rozmowa z mezem?

Gość gość
Chcesz wiedziec z kim pisze Twoja/uj milosc ? czujesz sie zdradzowny/a, porzucony/a wyczuwasz zdrade. Interesuje Cie z kim sie kontaktuje Twa milosc nawet z kim i co pisze - Napisz juz teraz nie zwelekaj! wotan3333@gmail.com

Gość gość
Zostaw go, nie macie dzieci, nie komplikuj sobie życia. Zdradził raz, zdradzi ponownie.