Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RZYGAM już na te tematy o wyglądzie seksie atrakcyjności i związkach

Polecane posty

Gość gość

Czy to wasz jedyny temat życiowy? Nie ma w tym nic złego, ale główne zainteresowanie takimi sprawami to domena ZWIERZĄT. A wy ciągle pierdzielicie tylko o rzeczach spod jednego szyldu - ROZMNAŻANIA i utrzymaniu gatunku. Jednak ludzie to jak zwierzaki faktycznie - urodzili się tylko po to, żeby płodzić kolejne dzieci.

Gość gość
zgadzam sie z toba tez rzygam na te tematy tylko jedno wszystkim w glowie

Gość gość
No kurczę, ja też lubię seks etc ale NIE tylko to istnieje!! a tutaj ciągle wyzywanie się, pieprzenie szczególnie o kobiecej urodzie, jechanie po nich, marzenia idiotów co kobietę w jpg. widzieli, tematy o seksie coraz to wymyślniejszym, narzekanie na wygląd, wyzywanie i tak w koło macieju!

Gość Mateusz_M
Świetnie Cię rozumiem kochana, ale na takie tematy najprościej dyskutować, i potrafi coś na temat powiedzieć KAŻDY. Dlatego nic dziwnego, że takim tematów nie brakuje na dyskusji OGÓLNEJ. Jeżeli interesuje Cię historia, wejdź na forum HISTORYCZNE. Jeżeli chcesz pogadać o sprawach prostych, prymitywnych, błahych, zw. z rozmnażaniem, wyglądem, atrakcyjnością itd., to jest w dobry miejscu.

Gość gość
Na wiele innych tematów każdy umie pogadać, nie wiem, o pracy, studiach, znajomych, polityce, etc etc

Gość gość
Lepiej napisz jakich tematów ci brakuje na kafe? Mi osobiście brakuje nowatorskich rozwiązań, ulotnych jak uczucie we współczesnych związkach,,partnerskich" :Dxd Czego miałby dotyczyć owe rozwiązania? Życia codziennego! Jak zrobić żeby się..itd ale przede wszystkim mieć przyjemność?