Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naprawde trudno mi z tym zyc.. Ludzie czasami bywaja okrutni..

Polecane posty

Gość gość

Moj problem moja mala tragedia ktora ciagnie sie za mna juz 12 lat..na poczatku byl ciezki tradzik z ktorym bardzo walczylam-stosowalalm prawie wszystko ,nic nie pomagalo nie mialam jako nastolatka szczesliwego czasu ,smiano sie ze mnie ze mialam pryszcze mozecie sobie tylko wyobrazic ten kto tego nie przezyl nie zrozumie tak naprawde..moje kolezanki cieszyly sie ladna skora Ja niestety nie ,czesto z tego powodu plakalam i przez ludzi rowniez,czesto sie mi przygladali a Ja sie czulam w tym momencie okropnie,wiecznie mi zwaracano uwage "jaka ty masz skore -okropne pryszcze "!Ludzie potradzia byc okrutni..Przeciez nie bylam temu winna nie zrobila sobie tego i niesamowicie zawziecie walczylm z tym, a teraz -na policzkach mam czerwone blizny potradzikowe Sama sobie tego nie zrobilam -ludzie tego nie rozumieja,ale przygladaja sie wscipsko -czesto...nie wiem dlaczego Bog chcial zebym to miala i tak cierpiala z tego powodu...bo naprawde strasznie mnie to meczy.

Gość gość
Nie jestescie lepsze w stosunku do facetow. Mi cale zycie dogryzacie ze mam tlusta okragla morde a to tylko moja natura bo gruby nie jestem. Ile ja sie nasluchalem w zyciu kpin ze strony kobiet, na szczescie splywa juz to po mnie jak po kaczce.

Gość gość
ludzie są i byli okrutni a nie czasami

Gość gość
Ja pomio tego ,ze widze ze ktos ma z czymys problem ,nigdy nie wysmiewam tego czlowieka.. bo poysle sobie jak ja bym byla na jego miejscu..

Gość gość
Jasne

Gość gość
a jak sie zachowac ,gdy ludzie przygladaja ci sie ?? bo to bardzo niezreczna sytuacja... :( :( wtedy bardzoo zle sie czuje.. jakbym byla czyms gorszym...

Gość Tristan345
A jak wyglądasz poza tym trądzikiem? Co w twoim wyglądzie koleżanki, kuzynki chwalą a co przemilczają?

Gość gość
być chamska i wulgarna jak inni jak będą patrzeć powiedz takiemu co się koooorwa patrzysz ?

Gość gość
Ludzie ktorzy przygladaja sie z obrzydzeniem ,to slabi ludzie ktore boja sie tego.. Ja czasami przygladam sie komus jak ma jakas niedoskonalosc ,ale staram sie zauwazyc co ladnego jest w tej osobie ,pomimo ze ma bardzo widoczna niedoskonalosc ,probuje znalesc w tej osobie cos ladnego i wspolczuje jej ,ze musi sie z tym cale zycie meczyc,zmagac z glupini ludzmi,uwagami..

Gość gość
wylecz dysbakteriozę jelit i zniknie problem trądziku zobacz film na youtube jak dziewczyna leczy się naturalnie u dr Jadwigi Kempisty i wyleczyła m.innymi trądzik pij lecznicze jogurty i kefiry robione w domu i po kłopocie

Gość gość
To nie takie latwe,jakny bylo takie latwe zwalczyc tradzik,blizny,nikt by nie mial wiecej tradziku ,blizn!

Gość gość
a jak chcesz odnowić DNA skóry to polecam również dr Ewę Dąbrowską - jej wykłady znajdziesz również na youtube i rób sobie maseczki z jogurtu L+ pięknie leczy skórę ale obowiązkowo uszczelnij jelita

Gość gość
Ja odnoszę wrażenie że w dzisiejszych czasach, empatia wobec Ludzi i wszystko co żyje, wymiera z szybkością lat świetlnych. Nie wiem dlaczego. Im więcej ludzie mają, tym bardziej stają się wredni.

Gość gość
nie jest łatwe ale ta dziewczyna - pacjentka Kempisty po 8 miesiącach naturalnego leczenia przede wszystkim od wewnątrz i zewnątrz ma skórę gładką jak pupcia niemowlaczka a wcześniej miała kratery trądzikowe plus ciężki gronkowiec złocisty chyba, że Ty wolisz narzekać zamiast działać - to ok - narzekaj dalej w końcu każdy na coś musi ;)

Gość gość
tak jasne..

Gość gość
Do Gościa 03:23 czy Ty zdajesz sobie sprawę co napisałaś? Przecież blizny po trądziku nie da się wygładzić poprzez żadną dietę!? Naturalną czy "nie naturalną"! Owszem, zabieg laserowy może je pomniejszyć aby były mnie widoczne i zatuszować poprzez make-up. Kratery to są powiększone pory na które nie istnieją żadne naturalne sposoby ani kremy. Można je jedynie "zaszyć" jednym szwem chirurgicznym i po czasie kratery się zagoją. Współczuję autorce bo jedyny sposób na wygładzenie skóry lub pozbycie się głębolich blizn jest poprzez zabiegi laserowe. Kogo na takie stać? Nie wszytko co reklamują jest prawdziwe. Można poprawić cerę poprzez dietę. Tak aby wyglądała ogólnie świeżo, ale blizny? No weź nie gadaj bzdur.

Gość gość
Jezeli komus przeszkadza moja nadeta okragla geba to wale prosto w ryj bez zastanowienia. Wtedy i on ma spuchnieta.

Gość gość
Mnie nie przeszkadzają nadęte, okrągłe gęby. Ja widzę człowieka w każdej postaci, i kieruję się tym że nie szata zdobi człowieka ani jego zewnętrzny wygląd.

Gość gość
dobrze napisal ktos o diecie Ewy Dabrowskiej polegajacej na spozywaniu glownie posilkow jarskich. Mam podobny problem ,nienawidze jak ide ulica i ktos mi sie przyglada,lub spojrzy.Moge poradzic zebys nie patrzyla na ludzi,tylko przed siebie .

Gość gość
tak ludzie niby od BOga a tacy okropni potrafia byc..