Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zakochałem się w siostrze kumpla!

Polecane posty

Gość gość

Jestem Igor, mam 18 lat. Wybranka mojego serca to 14 letnia Diana. Nie wiem jak to mogło się stać, że się w niej zakochałem... Zacznijmy od początku. Z bratem Diany znam się od kiedy pamiętam, mieszkamy na tym samym osiedlu. Gdy się urodziła często bawiliśmy się przed blokiem w namiocie, opiekowaliśmy się nią. Od zawsze traktuję ją ja młodszą siostrę. W przedszkolu poznaliśmy z Bartkiem jeszcze dwóch chłopaków, z którymi przyjaźnimy się do dzisiaj. Ostatnio powiedział nam, że mamy trzymać łapy przy sobie, bo jeżeli któryś chłopak zrani jego siostrę ''powiesi za jaja gnoja jednego''. Mówiąc to patrzył w szczególności na mnie - dowiedział się, że czasami spotykam się jego siostrą. Diana nie jest jak rówieśnicy. Jest miła, mądra, nad wyraz dojrzała oraz bardzo wrażliwa. Nie dąży do posiadania ajfona, najlepszych i najdroższych butów ani nie szpanuje. Od jakiegoś czasu czuję, że przyjaźń zamieniła się w miłość... W jaki sposób się do niej zbliżyć? Jak wyznać jej to uczucie? Jak porozmawiać i przekonać kumpla do tego, że jestem dobrym kandydatem? Nie chcę podrywać Diany tylko po to, by ją ''zaliczyć'' - chcę stworzyć z nią prawdziwy związek.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować