Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwerhyeueurwiy

Powrót do byłego

Polecane posty

Gość uwerhyeueurwiy

Cześć. Byłam 5 miesięcy, a przez kolejne 2 starałam się naprawić to, co zepsułam. Żadne z nas się nie popisało, ale mimo wszystko bardziej za rozpad tego związku obwiniałam siebie (nie mówiłam o uczuciach, on myślał, że jest mi obojętny itd.). Starałam się naprawić to, co zepsułam, ale nie zeszliśmy się. Niedługo potem on związał się z inną, co złamało mi serce. Nie byli razem długo, bo 1,5 miesiąca. Nasz kontakt był mocno ograniczony, tzn. widzieliśmy się jakieś 3 razy przy okazji imprez wspólnych znajomych, czasami on przypominał mi sobie (trochę bezmyślnie) "lajkując" jakieś tam moje rzeczy na portalach społecznościowych. Przez prawie rok żyłam nadzieją, że kiedyś się zejdziemy (nie inicjowałam jednak żadnego kontaktu). W końcu (na szczęście) odpuściłam, choć oczywiście nadal był on w moim sercu. Dwa tygodnie temu przypadkowo się spotkaliśmy (dodam, że mieszkamy bardzo blisko siebie, więc i tak dziw mnie bierze, że przez te wszystkie miesiące nigdy na niego nie wpadłam). Wiem, że gdybym spotkała go kilka miesięcy wcześniej, takie spotkanie jakoś tam by się na mnie odbiło. Teraz tak nie było, zamieniliśmy dwa słowa i każdy poszedł swoją stronę. Następnego dnia do mnie napisał. Przegadaliśmy kilka godzin, aż w końcu... zaproponował spotkanie. Poszliśmy na kawę i spacer, było bardzo miło. Dziś wysłał mi smsa na dzień dobry. To zmierza w jednym kierunku. Jeszcze niedawno nawet bym się nie zastanawiała, ale teraz... po prostu się boję. Jeśli znowu coś pójdzie nie tak to nie wiem jak to się na mnie odbije. Może lepiej, może gorzej - nie wiem. Co możecie mi doradzić?

Gość gość
up

Gość gość
Spróbuj, a się przekonasz :)

Gość gość
bylas z nim 5 miesiecy tak?