Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAllla

Załamana samotna matka 25 lat

Polecane posty

Gość gośćAllla

Witam wszystkich.. Miałam faceta przez 7 lat mamy 3 letnią córkę.. byłam pewna że to już ktoś na całe życie, niestety z czasem chłopak wpadł w kiepskie towarzystwo, znikał z domu na całe dnie, zaczął źle sie zachowywać, był agresywny wszczynał awantury i zaczął przesadzać z używkami nie dało się żyć i nasz związek się rozpadł. Teraz już od dłuższego czasu jestem sama.. samotna jak palec.. załamana.. bardzo chciałabym znaleźć chłopaka który będzie dobrze traktował dziecko.. Dziecko kiedyś dorośnie i pójdzie w swoją stronę a ja boję się samotności.. Brakuje mi partnera, nie mam wieczorami się do kogo przytulić :( Niestety utkwiłam w układzie praca-dom-praca-dom i nie mam okazji za bardzo wychodzić ani nikogo poznać.. jakieś rady?

Gość gość
kup pluszowego misia 1,70cm.

Gość gośćAllla
prosze jednak o troche mądrzejsze komentarze

Gość gość
a jakich rad ty oczekujes? albo spotkasz kogos i bedziesz miala albo bedziesz sama proste.

Gość gość
bedziesz miala ciezej ale sa i tacy co wezma matke z dwojka dzieci takze jakas nadzieja jest.

Gość xyzed
No cóż masz wielkie zadatki na desperatkę :/

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? a olac go samemu mozna zyc 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gośćAllla
jakich rad? np. gdzie ktoś taki jak ja może poznać kogoś, szczęsciu trzeba trochę pomóc nic samo nie przyjdzie.

Gość gość
nie zalamuj sie przede wszystkim :) ja bylam sama 2 lata z corka, teraz jestem szczesliwa :) Na Ciebie tez to szczescie czeka !

Gość gość
ach, najwazniejsze - poznalam moja milosc przez internet. To dziala :) znam juz kilka malzenstw ktore tak sie poznaly :) tez bylo mi ciezko spotkac nowe osoby bo pracuje na caly etat. Powodzenia!

Gość gość
a gdzie przez internet? na jakim portalu? na różnych czatach raczej faceci szukają tylko na sex..

Gość gość
Kolejna idiotka gada bzdury, ze facet nagle zmienil sie o 180 stopni :-) rzyznaj, ze polecialas na dupka. Teraz co najwyzej celuj w facetow 40 + majacych dziecko.

Gość gośćAllla
facet 40+ szybko wyciągnie kopyta i dalej będę sama